Nem voltak túl sokan, a pincérek mégsem voltak a helyzet magaslatán, érezhetően kapkodtak, mert kevesen voltak. Ebből adódott, hogy lassan érkeztek az ételek is. A hölgy pincér vette fel rendelésünket, felírta, majd visszaismételte(! ), mégis lemaradt az egyik rendelésünk. Erre ő annyit mondott, mikor kihozta a többiekét: "Akkor az nem lett megrendelve". Késve kihozta, mindenféle bocsánatkérés nélkül. Evőeszközöket nem kaptunk. A kávéhoz kértünk édesítőszert, mosolyogva vette tudomásul, majd 5 perc múlva kihozta a kávét cukorral. Ami nagyon furcsa volt, hogy rendeltünk haltepertőt előételként, levest és főételt. Megkérdezte tőlünk a pincér, hogy egyben kihozhatja-e az egészet vagy előbb a haltepertőt és levest. . . teljes bizonytalanságban volt. Szerintünk ez alap, hogy először előételt és levest hozok, hogy addig ne hűljön ki a főátel. Egy ekkora csárdában ilyen bakikat nem engedhet meg magának egy pincér. Mintha a helyi lakosok közül szedtek volna össze 1-2 embert, hogy ugorjon be segíteni. Az ételektől nem voltunk elájulva, kifőzdei jellegű volt az íze. A nyírségi gombóclevest mikor megláttam, konkrétan elájultam. A tetején csomósra össze volt ugrasztva a habarás. Ilyet még családon belül sem adnék ki a kezeim közül. Lisztízű volt, kőkemény lisztgombócokkal. A korhelyhalászlé finom volt. A lecsós tészta a harcsa mellett inkább tűnt krumplis tésztának,ízre és kinézetre is. Minden egyes "bundázott" ételen érződött,hogy sokadjára használt, égett olajban sütötték. A haltepertő mellett lévő ecetes lila hagyma dicséretet érdemel, nagyon finom volt! Van egy kis fagyispultjuk, ami nagyon jó, de írhatnának neveket a fagyi elé. Kellemetlen volt mutogatni, hogy abból a mintásból és a halványabbik zöldből kérek. Nekik is könnyebbség lenne, ha a vendég meg tudná nevezni. A férjem szerint adunk majd ennek a csárdának még egy esélyt, én viszont nem vágyok vissza. Egyszer azért próbálja ki mindenki, kíváncsian várom mások véleményét is.