A No Para Gyógysertár Tiszafüred kisüzemi főzdéjének a kocsmája, mi több, ha jól nézem, akkor brew pubja, nem esküszöm meg rá, de mintha ott helyben főznék a sört. A kiszolgáláson van mit javítani, aligha állítható, hogy a kioktató stílusú üzletvezető-tulajdonos aurájú felszolgáló vendéglátásra termett volna.
Amikor sörök felől érdeklődünk és érzékeli, hogy van némi jártasságunk a témában, akkor stílust vált. Mi is megadjuk erre a szempontra a 3 pontot. A nap végén voltunk náluk, enni már nem akartunk, pedig lett volna pár izgalmas harapnivaló. A belső terasz az udvarban van berendezve, kissé elhanyagolt, de alapvetően hangulatos. A sörök minősége változó, egyik sem volt csúcsminőségű, volt közöttük több élvezetes, de olyan is, amit egyszerűen nem ittunk meg. Betankoltunk még vagy 5 üveggel, azokból, amiket nem kóstoltunk, ezek között nem volt ihatatlan. Katartikus sem. A jelzett problémák dacára nekem ez megér 4 pontot s ha közelebb laknék Tiszafüredhez, még betérnék időnként.