Kiváló 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 2.
Kifogtuk a jó időt, igazi nyári időben töltöttünk itt 4 éjszakát, vagyis 5-t, mivel a tervezett napokat megtoldottuk még eggyel. A környezet csodás, kiválóan alkalmas a pihenésre. A környék sok látnivalót, kirándulási lehetőséget nyújt. Sétáltunk a kalandszigeten, a csónakáztunk a Tisza-tavon, és szinte egész napos programot nyújtott az Ökocentrum Poroszlón. A szálloda szép, tiszta, a személyzet segítőkész volt, kivéve az étteremben. Szinte mindig szólni kellett, hogy nincs kirakva édesítőszer. Sajnos cukorbeteg vagyok, nem valami hóbort miatt igényeltem. Az utolsó vacsoránál hozzánk a italt felszolgáló nem jutott el. Az ételek viszont különlegesek és finomak voltak. A szobánk tiszta, de nagyon kicsi volt, és a fürdőszoba még kisebb. A zuhanyzóban nem volt egy polc sem, ahová a tusfürdőt, sampont tehettük volna. A wellnessben a víz kifogástalan volt. Nagyon élveztük a kinti medencét is. Szeretnék visszamenni!
Két éjszakát töltöttünk a szállodába. Minden nagyon jó volt a tisztaság és a személyzet minden szállodának minta lehet.Az ételek finomak és választékosak voltak. Biztosan visszamegyünk.A személyzet meglepett egy kis meglepetéssel, mert a születésnapom volt, ezuton is nagyon köszönöm nekik.
A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. A szakácsok házias ízvilággal készítették a finom, változatos ételeket. Születésnapom apropójából látogattunk Önökhöz. A dolgozók nagy meglepetést okoztak a torta és zene köszöntésével. Igazán figyelmes , kedves gesztus volt részükről. Sajnáljuk, hogy...
Négy napot töltöttünk el a szállodában. De mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szép maga a szálloda. A személyzet nagyon segítőkész. A legjobb dolog volt ide foglalni szállást. Most jó időben is mentünk mert nem volt akkora tömeg.