A Tisza-tó régiójának legszebb városában, Tiszafüreden, közvetlenül a tó partján található a négycsillagos Tisza Balneum Hotel Konferencia és Wellness központ. Vendégeinek kényelmes szobákat és apartmanokat, saját termálkútból táplálkozó fürdőt és wellness központot, valamint éttermet, rendezvényhelyszíneket, parkolót és sportolási lehetőségeket kínál.
Aki Poroszló felől érkezik az jó ha résen van, mert Tiszafüredre beérve hamar túl lehet szaladni a hotel kapuján. A hotelt előjelző tábla ugyanis majdnem a kapunál van. Nem sokkal később van egy körforgalom, ahol gond nélkül vissza lehet fordulni és Füred felől már balra kanyarodó sáv is van a hotel bejáratához. A szoba korrekt.
Tiszta, ízléses és a falak vastagok (Ez szeretkezés [moderálva - a szerk. ] közben komfortérzetet ad. ). A fürdőszoba (kádas) szép. Hibája, hogy mivel nagy teret hagytak a csapnak, a fürdőkádat beszorították egy kuckóba. A kád csaptelepje nem véletlenül mozgott. Minden ki- és beszállásnál beleütközik az ember. Minibár: bucira tömve. Kipakoltuk és a saját kajánkat tettük bele. (Mi tényleg ételallergiások vagyunk. Ez később fontos lesz. ) A terasz nagy, remek kilátással. Asztal és a két szék rendben van. Hamutartó kikészítve. (Mi nem dohányzunk. ) Wellness szekció teljesen rendben. Medencék, szaunák, pihenőhelyiség tiszta, a személyzet remekül teszi a dolgát. Lehet lazulni ezerrel. Mi nem edzünk de az edzőterem is jól felszereltnek, bár kicsit zsúfoltnak látszott. A kaja. . . . Mi ténylegesen ételallergiások vagyunk. Én glutén, tej, tojásfehérje és kukorica érzékeny. Feleségem "csak" laktózérzékeny. A csoportunknak felszolgált étel sajnos allergiás reakciót okozott amivel a mai napig küzdenem kell. (Hosszútávú kiütéseket kapok teljes testfelületen, ha az említett dolgokból jut a szervezetembe. ) A tanácsom annyi, hogy vegyék górcsó alá az allergén élelmiszerek kiváltásának lehetséges módozatait. Én csak viszketek és ronda leszek még vagy két hónapig. Más azonban belehalhat ha olyat eszik, amit nem szabad neki. Persze tudom hogy a "mentes" étkezés ma amolyan divattá nőtte ki magát. Emiatt sokszor nem veszik komolyan a konyhákon. Mégis érdemes elmélyedni a témában, mert nagyon rossz fényt vethet az adott vendéglátó egységre, ha valaki elhalálozik az egyébként mentesnek mondott ételtől. A Balneumért zsémbelek, nem ellene. Minden más remek, kiváló, kényelmes és élvezetes volt.
Amit hiányoltam : a zuhanyfülkében nem tudom sehová letenni a szappant , sampont ,nincs bent egy kis polc ezeknek . A szobában levő kis hűtőt nem kéne így telepakolni mindenféle drága áruval azzal kezdem hogy ezt mind kirámolom hogy betehessem a magam ásványvizét és sörét . Azelött nem rakták így tele azt a kis hűtőt .
Kellemes, nyugodt hangulatú szálloda. A személyzet készséges, kedves. Nem kifejezetten kritika, de "fel lehetne dobni" a szállodát néhány ötlettel. Pl. lehetne szervezni sétakocsikázást Poroszlóra vagy a környékre. Biztosan van ott néhány vállalkozó kedvű nyugdíjas, akinek lova, ökre van, és tesz egy-két órás kört a vendégekkel.
Vagy az isteni áfonya- és szilvalekvárt (amit a reggelihez kaptunk) helyi asszonyok árulhatnák a lobbyban. Aki pedig nem szeretne kimozdulni, a tiszai természetet bemutató filmet (netán 3D? ) vagy egy, a Kalandszigetről készített kisfilmet nézegethetne az egyik teremben, előre meghírdetett időpontokban. A kellemest - a hasznossal!
Kedves László!
Köszönjük, hogy foglalásával és értékelésével megtisztelte szállodánkat! Külön köszönjük, hogy észrevételeit, javaslatait megosztotta velünk. Mindenképpen számításba vesszük az Ön által vázolt javaslatokat. Lehetséges, hogy amennyiben később visszatér hozzánk, már az Ön által említett programok közül válogathat majd!
2 éjszakát töltöttük a szállodában, kutyával. A személyzet nagyon kedves, a tisztaság kiváló. A szolgáltatások remekek. Az ételek finomak. Vissza fogunk térni.
Kedves Fruzsina!
Köszönjük az értékelését! Legközelebb is szeretettel fogadjuk Önöket, és természetesen a kutyust is!
Üdvözletttel, Nagy Levente Online Sales Manager
2018. október 12., Nagy Levente, Tisza Balneum Hotel
A szálloda nagyon jó adottságokkal rendelkezik. Gyönyörű helyen található. Mi egy apartman házban voltunk elszállásolva ami fantasztikus volt csak a nappaliban található kanapé szavakba nem foglalhatóan nézett ki, amiről nem a szálloda tehet hanem az ott megszálló vendégek. Egy cserét megér. A recepción jeleztem.
Az étteremben is lehetne változtatni. A személyzet munkáján főleg. Az asztalok nincsenek leszedve és újra terítve. A gyerekek által ledobált ételek nincsenek összetakarítva abban kell taposni vagy kerülgetni. Az ételek egy 4* szállóhoz képest gyengék és az elfogyott ételek nincsenek feltöltve. Este 9-ig lehet vacsorázni de 19. 30-kor már csak a maradékot lehet megkapni ami nem sok. A kiszolgáló pult olyan közel van az asztalokhoz, hogy az embert attól fél mikor öntik nyakon. A teraszon való étkezés viszont mindért kárpótol.
Kedves Ilona!
Köszönjük, hogy foglalásával és véleményének megosztásával megtisztelte szállodánkat!
Köszönjük a dicsérő szavakat, ugyancsak köszönjük, hogy megosztotta velünk azon tapasztalatait amelyekkel tovább növelhetjük szállodánk szolgáltatásainak színvonalát.
Már másodszor, elégedett visszatérő vendégként választottuk ezt a szállodát. A hotel elhelyezkedése remek, közvetlen a Tisza-tó partján, pár lépésre a nagyon sok lehetőséget rejtő Kalandszigettől helyezkedik el. Barátainkkal a főépületben foglaltunk két egymás melletti szobát.
Sajnos hamar kiderült, hogy a klíma nem jól működik, a gyorsan megérkező szerelő karbantartása után is melegebb volt bent mint kint. A nagyon kedves recepciós megígérte, hogy míg vacsorázunk, megpróbál tenni a helyzet javítása érdekében valamit, s mire végeztünk, örömmel közölte, hogy sikeres egyeztetés után, az egyik közvetlen vízparti kétszintes, két hálószoba +nappalis, két fürdőszobás, nagy teraszos-konyhás apartmanházukat, az eredeti foglalásunknak megfelelő áron a rendelkezésünkre bocsájtják. Kicsit csalódottak voltunk amiért a barátainktól így messzebb kerültünk, de a ház minden igényt kielégítő, tágas, kényelmes volt. Itt is szeretném megköszönni a szálloda figyelmes és gyors intézkedését. Az ételekkel és a tisztasággal elégedettek voltunk, a személyzettel úgyszintén, minden tekintetben. Nagyon tetszik változatlanul, hogy a recepción is lehet egyeztetni vízi kirándulást, és közvetlenül a szállodához érkezik a csónak. Változatlanul élveztük a kinti medence és napozóterasz szolgáltatásait, ahogy a benti élményfürdőt és a meleg vizes gyógymedencét. A Tisza-tó nagy szerelmeink egyike mióta felfedeztük,továbbra visszatérő vendégek leszünk, és biztos hogy a Tisza Balneum Hotelt fogjuk választani.
Általában a személyzet nincs a helyzet magaslatán kivéve a szoba takarítókat. Tisztaság rendben van a szálloda egész területén kivéve az étterem ahol az asztalokról csak a piszkos tányérokat viszik el de az asztalról a morzsákat ételmaradékot már nem takarítják le. Ételek íztelenek. (Menzás ízvilág) Reggelinél nagyon szegényes a felhozatal.
Mindig szólni kell hogy valami elfogyott és fel kéne tölteni. Vacsoránál az italok nagyon drágák. A szálloda nagyon szép helyen van viszont ami a képekről nem jön át az a főúton haladó kamionok illetve a vonatok zaja amikor a szálloda mellet a dízel húzta vonatok a hídon áthaladnak. Nem tudtuk élvezni a gyönyörű környezetet és a madarak hangjait. A medencék vize : a hideg túlságosan hideg a meleg meg túl meleg. A két véglet. Sok helyen voltunk már voltak erősebb, gyengébb szállodák de idáig ez volt a leggyengébb. Ennyi pénzért sokkal színvonalasabb ellátásban részesültünk más szállodákban.
Voltunk már itt korábban is a feleségemmel akkor is elégedettek voltunk mindennel,a színvonal semmit nem romlott, sőt ! ! Az étterem mintha összébb ment volna picit. Vagy nem? Az ellátás pompás és bőséges, az elhelyezés kényelmes és tiszta,a személyzet segítőkész és profi, mindez gyönyörű környezetben.
Talán két észrevétel,a zuhanyzóban nem tudtuk hová tenni a tusfürdőt,valami kis tartó vagy nem tudom mi, megoldás lenne. A másik inkább csak egy sóhaj,a fedett részben nem- igen lehet úszni,úszkálni,úszikálni . :))Majd a nyáron kint. Mert megyünk, az biztos .
A szálloda minimalista stílusa lenyűgöző: sok beépített fa, kő, rattan. Kedves fogadtatás a recepción, szép bekészítés, már megadta pihenésünkhöz az alaphangot. A személyzet tagjai közül akivel csak kapcsolatba kerültünk, az étteremtől a szobaasszonyig, mindenki mosolygós, közvetlen volt.
Külön kiemelném a masszőr hölgyek áldásos tevékenységét. Minden nap még a kitünő vacsorák elfogyasztása után is kihasználtuk a wellness nyujtotta lehetőségeket. Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben.
Kellemes pár napot (csüt,péntek éjt) töltöttünk a hotelben. Kedves személyzet, tisztaság, kényelmes szoba, jó wifi. Főleg csüt. -ön elegendő volt a wellness kapacitása. Úszási lehetőség télen nincs, az élménymedencében(minimál élményelem) voltak a gyerekesek,többiek a termálban. /Ami a legtágasabb/ A női öltözőben nem működött az egy hajszárító.
Az élményfürdő részen lehetne még javítani. Nagyon szép a környezet, nagyon jók az ételek. Szeretnénk még nyáron is elmenni. /Akkor remélem van szúnyogháló. /