Tisza - parti utónyaralás keretében tértünk be a vendéglátóipari egységbe. Mindjárt egy készséges fiatalember vett minket a szárnyai alá, és nyertünk elhelyezést a népszerű vendéglőben. Kajszibarack pálinka, sör, rozé fröccs gondoskodott gyomraink előkészítéséről, majd nejem egy hatalmas, állítólag fogas, de gyanúnk és a jószág mérete alapján inkább egy Ichtiosaurus - szal nézett szembe a tányérján.
Magam egy harcsapaprikás, és a mellé helyezett túróscsuszába csaptam bele villámmal, míg kislányunk egy Bud Spencer - nyi adag Bolognai - spagettival mérkőzött. A pincér és a többi alkalomazott végig készséges, derűs és előzékeny volt. Külön kiemelném, hogy a rántott fogas gluténmentes bundában töltötte testi léte utolsó pillanatait, erre ma még kevés étterem ügyel, itt ez sem volt gond.
Kellemes, kulturált hely. Az ár elfogadható, az étel rendben volt. Mindannyian rántott sajtot ettünk, szóval több ételről nem tudok nyilatkozni, de ez jó volt és ami meglepett, hogy pillanatok alatt megkaptuk. A tisztaság kiváló, a mosdó illatos és tiszta. A fecskékre nagyon vigyáznak, a mennyezeten több fészek is van, de profin megoldva, hogy ne zavarja a vendégeket.
15 év után látogattunk el ismét Tiszakécskére. Nagy örömünkre szolgált, hogy sz étterem nem vesztett a színvonalából. Ennyi év után sem romlott az ételek minősége és mennyisége, házias ízek fogadják az arra betérőket.Kiváló és ízletesek az ételek. Gyors a kiszolgálás. Hatalmas adagokat kaptunk.
Nagyon jó helyen van, az üdülőterületen, közel a Tisza parthoz, de mégsem egy parti büfé, hanem étterem. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás, rugalmasság, megfelelő kínálat, finom ételek. Talán a desszert kínálat lehetne szélesebb, de pl: szezonon kívül is megoldották a sétáló fagyikelyhet :) Évről évre visszatérő vendégek vagyunk és leszünk is.
Isteni ételek,kedves személyzet,akik gondolnak az állatbarátokra,jók az italok,mindenben megfelelő választék a mi igényeinknek. Személyzet a második vacsora után már ismerősként üdvözölt,megjegyezték melyik helyet szeretjük,mit iszunk,sőt lefoglalták asztalunkat. Nem csalódtunk egyik alkalommal sem pedig tíz alkalommal vacsoráztunk a Tisza parti vendéglőben.
Remek és bőséges kínálat, igazi magyaros ízek (mi ezeket kóstoltuk). Megfizethető árak, pazar környezet. Nyáron önkiszolgáló lehet, de előszezonban a felszolgálás első osztályú volt. Igazi nyaralű-hangulat, van, aki csak egy tölcsér (nagyon ínycsiklandó) fagyira áhítozott, de a gyerekeseknek is volt jászósarok, a falakon helyi sepcialitások.
. . Az adag oly bőséges, hogy másnapra is jutott. Jeleneleg egy építkezés bezavar, de bízunk benne, hamarosan újra a Tisza panorámájában gyönyörködhetünk. Ha arra visz az utunk, legközelebb is betérünk.