Májusban a Kecskeméti Repülőnapra terveztük az utazásunkat, amikor úgy döntöttünk, hogy egybe kötjük egy Tisza parti kirándulással. Ekkor találtunk rá a neten a tiszakécskei PARTON HOTEL-re. Tetszett az ajánlatuk és a csomag ára is. Rendszeresen utazunk az ország különböző tájaira, ahol a hozzájuk hasonló kategóriájú hotelekben szálunk meg, így van tapasztalatunk az összehasonlításhoz.
Már a foglalás intézése során határozottan "megfogott bennünket" az ügyitéző Kiss Angéla különleges kedvessége, segítőkészsége, barátságos viszonyulása, amely előre igazolta, hogy jól választottunk! Nem csalódtunk akkor sem, amikor megérkeztünk és az ott tartózkodásunk ideje alatt megerősödött az a véleményünk, hogy kiváló hotelt választottunk! Nagyon jóleső érzés volt tapasztalni a személyzet (Angéla és a kolléganőjének) kedvességét, a barátságos viszonyulását a vendégekhez, a közvetlenségüket és a segítőkészségüket. A hotel is azt "nyújtotta" amire számítottunk. Tisztság, rend, bőséges és választékos reggeli és vacsora, és minden olyan szolgáltatás biztosított volt számunkra amelyeket ilyen kategóriájú hotelnek biztosítania kell. Akinek ez kevés (mert lehet ilyen véleményt is olvasni) az keresse inkább az öt csillagos hoteleket, csillagos árakon! ! ! A hotelben töltött idő alatt szerzett élmények és tapasztalatok alapján bátran és teljes felelősséggel tudjuk ajánlani mindenkinek, aki pihenni, kikapcsolódni, a gyógyfürdő által nyújtott élményeket élvezni szeretné. Köszönjük az élményt és ígérjük, hogy hamarosan visszatérünk!
Pünkösd hétvégén voltunk! Szép tisztaság mindenhol! Le a kalappal a recepciós lányok előtt! Mindent egyszemélyben (váltott műszakban)csináltak.Recepció, kávézó, reggeliztetés, mindenféle ügyintézés, bowling pálya kezelés stb. intézték. Segítőkészek voltak. Egyszóval,ár érték arányban szuper volt!
4nap 3 éjszakát foglaltunk az élő Tisza közelében. Nem bántuk meg,bár a szúnyoginvázió szinte elviselhetetlen volt. A hotelről: kb annyit kaptunk amennyire számítottunk, nekünk tetszett. Az elhelyezkedése kiváló, a Tiszagátnál van és a fürdő közelében. A szobánk classic besorolás, de erkélyes volt aminek örültünk.
A mérete elfogadható, sőt gyerekfekvőhely is volt, egy galéria szerűségben. A fürdő és wc ami kifogásolható,mérete és minősége miatt. A víz nem folyt el végig míg ott tartózkodtunk, a wc lehúzó el volt szakadva, az ajtó nem volt kilincsre sem zárható. . Mi elfogadóak vagyunk, túllépünk apró hiányosságokon. A személyzet udvarias volt, az ebédlő tiszta, a vacsora finom, de mondjuk választási lehetőség nem volt. A reggelihez tejet külön kellett kérni,kávét megvenni,és csak egyféle péksüti volt, kenyér nem. Javaslatunk lett volna a szúnyogok elleni lámpa vagy bármi, de végül nem tettük meg. Mindent egybevetve szivesen mennék ismét, talán akkor ha a Tisza nem lesz elkeritve és fürödni tilos táblával ellátva. A táj gyönyörű, jó időt fogtunk ki, elégedetten távoztunk az apróbb hiányosságok ellenére.
Nagyon kellemes szálláshely, a közös helyiségek és mellékhelyiségek kialakítása és tisztasága *5-ös, a szobák egyszerűek de tiszták, egyedül a fürdőszobák kifogásolhatóak - azokra ráférne egy felújítás. A személyzet kedves és udvarias, a reggeli-vacsora ugyan nem "Gundel" szintű, de ezért az árért ne is várjuk el.
A házon belüli bowling, biliárd, csocsó, stb. nagyon jó ötlet esős napokra, kialakításuk elsőosztályú. És hát a fürdő pár lépésre . . . mi kell még egy emlékezetes hétvégéhez? ! Köszönjük a vendéglátást, négyen voltunk (2 házaspár), jól éreztük magunkat, még biztosan visszatérünk!
Április közepén jártunk párommal a Parton Hotel-ben. (3 nap,2 éjszaka)Személyzet kedves , segítőkész volt . Félpanziós ellátásnál a menü választásos vacsora kicsit egyszerű volt. (ettől függetlenül finom) A szállás kicsit csalódás volt számunkra. Tudtuk , hogy nem 5 csillagos szállodába megyünk .
Ettől függetlenül jobbra számítottunk . Hűtőt hiányoltuk nagyon. Bár nem tévézni megy az ember , de az összes csatorna szemcsés , élvezhetetlen volt. (Mind a 30)Mosdó zuhanyzó wc együtt max 3 négyzetméter. A zuhanytálcából lehet használni a mosdót! ? A szoba pedig hatalmas! ! ! Szerintem 15-18 négyzetméter.
Tiszakécske üdülő övezete sokat fejlődőtt és visszafejlődőtt 20 év alatt. Elószór is buszjáratok hiján nehezen megközelithető lett. Megszünt a kisvasút, mely a gyerekek kedvence volt. Megszünt a tiszai sétahajózás is. Még nem főszezon lévén a bringóhintók és kerékpárok nem voltak bérelhető állapotban.
A fürdő viszont gyönyörú lett, igaz még az sem müködött teljes pompájában. Igy jártunk a Kerekdombi stranddal is. A szép szaunnaház még üzemenkivül. A Parton Hotel szép, felujított állapotban, kedves személyzettel szintén új szinfolt a Tisza partján.
A fürdő és a Tisza-part közelsége nagyon előnyös, főleg a nyári hónapokban. A recepciós hölgyek aranyosak, kedvesek, a tisztaság is makulátlan. A reggeli kitűnő volt mennyiségileg és minőségileg is, ez a vacsorára már nem annyira volt jellemző. Az előszobába elkelne egy kis asztalka két székkel, miáltal a tv-zés is kényelmesebb lenne. Összességében jó visszaemlékezni e két napra.
A "hotel" klasszik szobája inkább egy munkásszállóra hasonlított, piszkos falak, máladozó és koszos bútorzat, sárdarabok a földön, ürüléktől és vizelettől mocskos wc, állandó csatornaszag és nem volt hűtő, ami alapvető szolgáltatás kellene hogy legyen a mai világban. A fürdőszoba a wc-vel együtt talán 1,5 négyzetméter lehetett összesen.
A mosdóhoz csak úgy lehetett hozzáférni, ha a zuhanyzóba beálltunk, viszont fürdés után így órákig nem lehetett normálisan hozzáférni kézmosás vagy egyéb célból, mert a víz nem tudott lefolyni rendesen a rossz lejtéskialakítás miatt.
Már nem Anna Panzió a neve, hanem Parton hotel v. hasonló. A fürdőhöz közeli táblát még nem cserélték le, az épületen viszont már nem szerepel az Anna név, így nehezen találtuk meg. Előzetes foglalás nélkül estünk be egy csütörtökön 1 óra körül érdeklődni, mivel a tiszakécskei termálfürdőben terveztünk tölteni 1-2 napot.
/Amit nem bántunk meg, nagyon jó a fürdő. /Az igen kedves fiatal recepciós hölgy rögtön mutatott egy felújított, nagy szobát és egy régebbi, kisebbet. Mivel csak 2 éjről volt szó, kedvező ára miatt az utóbbit választottuk. A szobával nem volt semmi gond, jól működött a légkondi,elég meleg lett volna nélküle. A hozzá tartozó, külön a folyosóról nyíló fürdőszobában kis zuhanyzás után is állt a víz, lejtéshiba miatt. Ezt a részt meg fogják szüntetni, és új szoba lesz egyben a fürdőszobával. A folyosón nagy, közös hűtő és mikro van, és egy kis napozóterasz, ahol kis asztalokon enni is lehet. Reggelit külön lehet rendelni, mi utolsó napon kértünk,volt minden, az ára talán túlzás. (1500 Ft). Egyébként jó hely, közel a fürdő és a tiszaparti szabadstrand is. Mindkét helyen volt sok büfé,étterem, az étkezés nem gond. Nyáron péntek-szombat esténként diszkó dübörög a parton, ettől eltekintve jól lehet pihenni.
Gyors kiszolgálás! Szép és tiszta szobák! Jó elhelyezkedése van a panziónak! Légkondícionáló van a szobákban! Van közös hűtő és micro! Kedvesek a tulajdonosok! Bowling pálya van a panzióban! Viszont nem hallható! Ajánlani tudom utazóknak, pihenni vágyóknak! Itt a pénzükért megkapják a megfelelő szolgáltatást!
A fürdő és a Tisza part is közel van a panzióhóz! Ajánlom! ! ! Köszönjük a Hölgy tulajnonosnak!