Tiszakürt

Tiszakürt
TiszakürtTiszakürt
TiszakürtTiszakürt

Tiszakürt és környéke legfrissebb értékelései

2024.11.19a párjával
Még nem jártunk úgy hogy az ételek hidegek a húsok rágósak és szólni kellett hogy hozzanak kiskanalat a pohárkrémhez és a gyümölcs se volt friss ez nagy csalódás egt négy csillagos szálloda nem endedheti ezt magának
2024.11.18a párjával
A minap a Szabó-féle halsütőben reggeliztem, volt frissen sült ponty, harcsa és hekk a választék, a harcsa és a ponty emlékezetem szerint 950 ft/10 dkg, a hekk 700/10 dkg. Harcsát kértem, egy kisebb darabot, mellé kenyeret savanyút és majonézt, élvezhető minőség volt, nem átütő, kissé el is...
2024.11.12kollégákkal
Nagyon sok időbe telt választani is,mert olyan hosszú az étlap. A kiszolgálás nagyon kedves és udvarias. Az ételek finomak és hatalmasak az adagok. A mosdóhoz ki kell menni és nincs fűtés ott egyáltalán.

Tiszakürt és környéke kedvelt szállásai

Barack Thermal Apartmanok Tiszakécske - Napi árak a Natura apartmanban
48.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Tiszakürti látnivalók (2)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tiszakürt és környékén

Solaris Apartman & Resort CserkeszőlőSolaris Apartman & Resort, CserkeszőlőCsomagok már 9.900 Ft/fő/éj ártól
78 értékelés
23 értékelés
Aranyhomok Business & Wellness Hotel KecskemétAranyhomok Business & Wellness Hotel, KecskemétCsomagok már 12.240 Ft/fő/éj ártól
38 értékelés
Hotel Három Gúnár KecskemétHotel Három Gúnár, KecskemétCsomagok már 14.000 Ft/fő/éj ártól
36 értékelés