Szeretettel várjuk Tisza-tavi szálláshelyünkön, Tiszaszőlősön a Szőlőszem Farm Apartmanszállóban, ahol parki környezetben kialakított családbarát vendégházak, nádfedeles étterem, borospince, horgásztó, élményfürdő és wellness várja nyaralni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket változatos felnőtt és gyermek programokkal.
A széles skálán mozgó pihenési és szórakozási lehetőségek miatt az élménypark, kalandpark tökéletesen alkalmas csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, táborok lebonyolítására is. A Szőlőszem Élménypark ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív pihenésre vágynak, valódi családi nyaralást keresnek, és azoknak, akik a természethez közel szeretnének kikapcsolódni.
Ez a hely egy csoda. Mikor mi voltunk, csak 4 en voltunk az egész területen, de hatalmas élmény volt. Csodásan rendben tartott hely. A wellness medence kellemesen meleg és gyönyörű. Pároknak elbújásra kiválóan alkalmas.
Hatalmas élmény, mindenkinek ajánlom! Már a kapun belépve lesik minden kívánságunkat. Csodás környezet, gyönyörű vízesés a medencében. Van állat simogató is. Kicsik-nagyok jól érzik magukat!
Most voltunk itt először a családdal. Mindenkinek nagyon tetszett. Család barát,kikapcsolódásra,pihenésre szuper hely. A medence és a jakuzzi nagyon jó,jó meleg a víz és tiszta. A személyzet,és a tulaj kedves,barátságos és segítőkész. Az apartman és a farm egész területe rendezett és tiszta volt. Az állatok cukik! !
Hozzánk nagyon közel van a Szőlőszem Farm, autóval kb 20 perc. Nagyon kellemes hely, csak egy napot töltöttünk ott, a fürdő nagyon jó, igaz a víz nem úszásra való, de kikapcsolódásra, pihenésre tökéletes. Gyerekes családoknak nagyon jó hely, megismerkedhetnek különböző állatokkal. Az ételek finomak, változatos ételek vannak. A kiszolgálás nagyon jó.
A Tisza-tó környékét fedeztük fel kerékpárral egy kisebb csoporttal. Egyik túránk alkalmával érintettük egy ebéd erejéig a farmot. Előzetesen emailben jeleztem érkezésünket. A levélben és személyesen is nagyon kedvesek voltak. A személyzet udvarias és kedves volt, az étel nagyon finom, és nem kellett sokat várni rá.
Ajánlották, hogy amíg várunk az ebédre körbevezetnek. Bár erre nem tartottunk igényt, nyugodtan megnézhettünk mindent a farmon. A farm területe hangulatos és rendezett. Most csend és nyugalom volt. Mi a férjemmel már egy hétvégét töltöttünk ezen a helyen, akkor sajnos csapatépítő tréninges csoportok voltak folyamatosan, és részeg emberek zavarták a nyugodt pihenésünket. Mostani tapasztalatunk sokkal kellemesebb volt, mint az előző alkalommal.
A hely a festői szépségű Tisza-tóhoz közel található. Kertje gondozott, konyhája jó, az ételek bőségesek - savanyúság kicsit hiányzott hozzá. . . A felszolgálók kedvesek, szolgálatkészek. A reggelinél házi sajtokat is kínálnak. Az udvarban a gyerekek nagy örömére sok állat van: lovak, tehenek, kecskék, juhok, csacsi és ormányos medve is.
A legnagyobb gond a wellness medencékkel van. Nyoma sincs már a képeken látható állapotnak. A medencék vize és környezete is barna. (Nagyon lehangoló, több vendégnek is komoly csalódást okozott. ) A szaunát többszöri kérésre sem sikerült felfűteni az ott tartózkodásunk alatt. A szobák egyszerűen vannak berendezve, egyes helyiségek kissé lelakottak (törött pipere szekrény és WC deszka, erősen vízköves zuhanyrózsa, szennyezett zuhanyfüggöny, stb. ) A TV csak két adót tud fogni (TV2, M1). Az érkezésünkkor az előrejelzett létszámnak megfelelő ágynemű sem volt a szobában, később a felhúzásról is később nekünk kellett gondoskodni. Sokkal többet lehetne egy kis odafigyeléssel, lélekkel kihozni a helyből. Korábban nem ilyen volt, reméljük sikerül a korábbi színvonalat visszahozni. . . !