X-games Hotel, Sport és Rendezvényközpont Tiszaug bemutatkozása
Az X-games Hotel, Sport és Rendezvényközpont a Holt-Tisza partján, Tiszaugon várja vendégeit. Sportolási lehetőségek végeláthatatlan sora kínálkozik az ide utazók számára. Osztálykirándulások, táborok, de családi nyaralások ideális helyszíne is lehet. Wellness részlegében szauna, masszázs, sókabin és jakuzzi járul hozzá a teljes feltöltődéshez.
Extrém sportpályáin pedig mindenki felmérheti erejét és ügyességét.
5 éjszakát töltöttünk el,de az érkezés napján a férjem el is akart jönni haza. A A hirdetések zöme nem valós. pl. : a fiaim szerettek volna kvadozni,de 15m után megállt és nem ment tovább. Paintball van hirdetve,de az nincs. A biciklik katasztrófák, általában nem jó a hátsó fék. Az ijjak tőkével nem lehet lőni,mert nincs meg a végük.
Aki pihenni akar az tud,mert csendes távol van minden zajtól,meg annak is jó aki szereti az egyhangú reggelit,és fogyni is szeretne :) Jah és 2napig wi-fi sem volt. A fürdőbe elcsusztam,mert az össze folyón nem folyt le a víz,a karomon még látszik a folt,de már nem fáj.
Baráti társasággal töltöttünk ott 3 napot 2 éjszakát! nagyon jól éreztük magunkat! Kellemesen csalódtunk, mivel igen sok negatív kritikát olvastam. A kiszolgáló személyzet kedves, aranyos, és nagyon segítőkész kis csapat. A tulajdonos hölgy és kedves leánya úgyszintén kedvesek, és segítőkészek voltak.
Ami egy kicsit negatív volt, hogy a fürdőszobában(ami egyébként tiszta, és komfortos volt), érződött némi un: aknaszag, de ez nem befolyásolta a jókedvünket! :)) Amit még javasolnék, az az ebédelés lehetősége,többen is szerettünk volna ott ebédelni, hisz minden adott volt ahhoz, hogy ne keljen a hotelből kimozdulni, gondolok itt a welnesre! Vissza fogok térni, nemsokára, egy másik baráti társasággal!
Nagyon jól megtervezett és kivitelezett hely. Sajnos az idő múlik felette, de hatalmas erőfeszítéssel tartják fent a vezetők, az ott dolgozók. Sajnos a munkaerő hiány érezteti hatását. A szobák kicsik, de megfelelőek éjszakai pihenésre. A wellness megfelelő, sok hely irigyelné.
A hatalmas területet kellene gyakrabban fűnyírózni, a kialakított ügyességi "gyakorló pályát" kitisztítani. A sport és játék lehetőségeket lehetetlen végigpróbálni, mind szabadtéren (földön és vízen) és a fedett csarnokban. Az ételek nagyon finomak, és bőven elég az adag. a plusz kéréseket is teljesítik. Az italválaszték és ellátás is bőséges. Nekünk sajnos egy túl szabados nagy csoport keserítette az ott létünket, nem értettem miért nem lehetett az alapvető viselkedésformákra felhívni a csoportvezetők figyelmét. A vendéglátó helyeinknek is meg kell tanulni, hogy mi az amit a kialkudott árért tehet a vendég, és mi az amit be kell tartania. Ezen a helyen szuperül ki lehet kapcsolódni, szórakozni. Nem 4 csillagos szálló! Természet-közeli kedves hely.
Számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó, városoktól távoli szállás, ahol nem a szobában érdemes tölteni az időt, hanem a sportpályákon, a virágos kertben, a wellness teraszon, vagy a Tisza-parton. A szobák rendkívül kicsik, a lovak és más állatok miatt rengeteg a légy (az étteremben is), de jól főznek, ezért csak a természetet igazán kedvelő, várostól menekülő sportolni szerető embereknek ajánlom.
Rossz idő esetén a csocsó, biliárd, ping-pong és egy kis falmászás is kiváló kikapcsolódást nyújt, ha valakit nem zavar az egyszerű, kis légterű szoba eldugott helyein ott maradt rovartetem, az étkezéskor tányérra és pohárra szálló légy, a hatalmas kert távolabbi részeit felverő gaz és a hanyatlásnak indult sportpályák. Sajnos a kajakok és a kenuk sem használhatóak teljes értékkel, a vízibiciklik elromlottak, és nincs, aki megjavítsa az elhasznált eszközöket. Remélhetőleg sikerül újra lovász fiút is találni, akivel már tényleg beindulhat a lovagoltatás és általában több személyzetet a szobák és a kert tökéletes rendben tartására. A jelenlegi kis létszámú személyzet dupla munkaidő mellett próbál meg minden feladatot ellátni, mégis türelmes és kedves. Az egész hozzáállás a negatívumok ellenére példátlan, sugárzik mindenről a vendégszeretet.
Hatalmas területen fekszik a sport és ifjúsági centrum, ahol csend, jó levegő, csodás rózsák, épített tavak, kitűnő játszótér a kicsiknek, qvadozás, biciklizés,wellnes részleg, jól felszerelt fittness terem, ping-pong, biliárd, sokféle pálya labdajátékokhoz, lovaglás, kocsikázási lehetőség várja a vendégeket. A személyzet kedves, segítőkész, a masszőr kiváló.
A nyugalom és béke szigete. Aki igényes pihenésre vágyik, csak ajánlani tudom. A személyzet aranyos, kedves, segítőkész. Az étel finom és változatos. A szobák tiszták és kényelmesek. A kikapcsolódás, és lehetőségek kimeríthetetlen tárháza.
A sportpályák elégé elhanyagolt állapotban vannak, hiányzik egy úszó medence pedig volna rá hely, a szabad strand hát az elég lehangolo nem igazán nevezném strandnak. A hely az szép, az ötlet jó hogy sportolási lehetőséget biztosít de többet kellene nyújtani mint megmutatni hogy ott a csónak ott a víz menj és evez.
Pihenésre nagyon alkalmas hely. Szerencsére 11 km-re Cserkeszőlőn van egy kitűnő strand. A személyzet kedves de nem igazán proaktiv. A menü az étteremben az fix nincs választási lehetőség. Az étel az jó de nem igazán a reklám szerinti Tisza táji ízek.
Igénytelen maradvány egy letűntnek remélt vendéglátói korszakból. A vezetőség jól érzékelhetően a Zimmer Feri című filmből tanulta a szakmát, szemlélete a “jó lesz az úgy a parasztnak”. A négyszemélyesnek mondott apartman maximum két fő elhelyezésére alkalmas.
A nappaliként szolgáló helyiségben kinyitott kanapé lényegében lenullázza az eleve nem túl bőséges mozgásteret. Alvás céljára nem felel meg sem a hotel szó által sugallt kényelmi elvárásoknak, sem az árszintnek. A szobában markáns rohadásszag, a padló felületesen takarítva, a poharak ragadnak. Gyenge minőségű, helyenként már szétesőben lévő berendezési tárgyak, a falból kilógó konnektor. A higiéniához való hozzáállás a fából készült WC-ülőkével foglalható össze. A szomszéd szobában zajló vita minden szava tisztán hallható. A konyha egyetlen szóval jellemezhető: menza. A félpanziós menü előállítását kizárólag a költséghatékonyság vezérli. A hely különlegessége elvileg a játékkínálat. Ez egy valaha faludiszkóként szolgáló épületbe véletlenszerűen bedobált koszos, viharvert eszközöket jelenti. Az érthetetlen okból ebben a térben elhelyezett rágcsálóketrec koronázza meg tartalmilag és szaghatás szempontjából is a szolgáltatás-csomagot. Négy nap helyett egy éjszakát húztunk ki ezen körülmények között. A vezetőség bocsánatkérés, netalán árengedmény helyett még extra felárat próbált ránk húzni. Csak a szocialista vendéglátóipar iránt olthatatlan nosztalgiát érzők számára ajánlott.
2016/17 szilveszterét töltöttük itt. A fogadtatás kedves volt. A szobák kicsik voltak. Rendesen felfűtötték. Január 2-ig szerettünk volna maradni, de azt nem lehetett, mert drága a fűtés. Disznótoros szilvesztert ígértek, és ez rendben is volt. A baj azzal az emberrel volt akit felvettek "műsorvezetőnek".
Ennek az embernek rendkívül rossz modora volt. Probléma volt a másnapi székelykáposzta mennyiségével is. Mi hatan ültük körbe az asztalt és 2 személyre osztott tálat kaptunk. Reklamáltunk, hogy mi hatan vagyunk. Válsz: ennyi van. A műsorvezető úr még hozzátette, hogy ez nem hízókúra. A böllér viszont kiváló volt. Udvarias, kedves. Összességében én ezt nem ajánlom senkinek.