Tiszaújváros

Tiszaújváros
Tiszaújváros - Derkovits Kulturális Központ - Helytörténeti GyűjteményTiszaújváros
TiszaújvárosTiszaújváros

Tiszaújváros bemutatása

Tiszaújváros Északkelet-Magyarország egyik fiatal városa, Miskolctól délkeleti irányban 35 kilométerre, ahol a Sajó a Tiszába ömlik.

Tiszaújváros és környéke legfrissebb értékelései

2025.03.18a párjával
Ez egy szép és kellemes hely, bár így szezonon kívül nincs állandó recepció. Erről és a tudnivalókról viszont előre értesítettek, nem volt meglepetés.Parkolni az udvaron lehetett, bent rend és tisztaság, szép szoba fogadott. Reggelit külön kértünk és kaptunk is. A mennyiség és a választék is elég...
2025.03.18a párjával
2. alkalommal jöttünk ebbe a csárdába, mert elsőre is tetszett. Kívülről belülről tetszetős, az étlap is remekül néz ki. A húsleves és a fokhagymakrémleves is hibátlan volt, ízlettek nekünk. Én egy érdekes marhahúsos-cheddar sajtos, jalapenyós tésztát választottam. Remek volt ez az...
2024.06.10a párjával
Csodálatos családi kedvenc hely csak ajánlani tudom mindenkinek meseszép szoba,nagyon kedves személyzet, ételek kifogástalanok.

Tiszaújváros és környéke kedvelt szállásai

Outlet Hotel Polgár - Két ünnep között
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tiszaújváros és környékén

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 18.080 Ft/fő/éj ártól
213 értékelés
Aurora Hotel MiskolctapolcaAurora Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 13.892 Ft/fő/éj ártól
56 értékelés
Tisza Balneum Hotel TiszafüredTisza Balneum Hotel, TiszafüredCsomagok már 23.400 Ft/fő/éj ártól
109 értékelés
Alfa Hotel MiskolctapolcaAlfa Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 15.089 Ft/fő/éj ártól
94 értékelés