Családi vállalkozásként üzemeltetett Éttermünk Tiszaújváros központjában, a városi dísztó és a Polgármesteri Hivatal közvetlen szomszédságában található. 140 fős éttermi résszel, 50 fős különteremmel, nyári szezonban pedig 40 fős terasszal várjuk kedves vendégeinket. Étlapunkon szereplő ételeink íz világa magyaros és nemzetközi jellegű.
Itallapunk tartalmazza a hazai elvárásoknak megfelelő italféleségeket, italkülönlegességeket. Minőségi borválasztékunkban a hazai nevesebb termelők borait részesítjük előnyben.
A délutáni órákban voltunk az étteremben. Nagyon szépen megterített asztalok közül választhattunk. A kiszolgálás szuper gyors volt. Messzemenőkig figyelembe vették kérésünket. Az ételeket a leírtaknak megfelelően készítették el, ízletesen. Az árak kialakítása, vendégbarát.
Évek óta törzsvendégek vagyunk a családommal ebben az étteremben. Nagyon szeretjük, mert udvariasak, készségesek a felszolgálók, az ételek mindig finomak, és jó az ár/érték aránya. Maga az étterem is hangulatos. Van külön terem is. Céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is alkalmas. Tisztaság van. Ajánlom mindenkinek :D