A tiszaújvárosi Nádas csárda rusztikus oázis a beton rengetegben. Halevő emberek lévén halászlével és halételekkel próbálkoztunk. Jól tettük. A Nádas csárdát nem érintette meg a gasztronómia új hulláma, de nincs ezzel baj. Nem kell mindenki konfitálja a halat vagy vákuum alatt készítse, megesszük, akkor is, ha bő olajban sütik.
Márpedig itt főleg azt teszik. Az olaj viszont nem volt avas és le is itatták, miután kivették a sütnivalót a fritőzből, a halak meg frissek voltak. Jó volt itt lenni, azt kaptuk, amit vártunk.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.