Átlagos 2012. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tiszaújvárosi Nádas csárda rusztikus oázis a beton rengetegben. Halevő emberek lévén halászlével és halételekkel próbálkoztunk. Jól tettük. A Nádas csárdát nem érintette meg a gasztronómia új hulláma, de nincs ezzel baj. Nem kell mindenki konfitálja a halat vagy vákuum alatt készítse, megesszük, akkor is, ha bő olajban sütik. Márpedig itt főleg azt teszik. Az olaj viszont nem volt avas és le is itatták, miután kivették a sütnivalót a fritőzből, a halak meg frissek voltak. Jó volt itt lenni, azt kaptuk, amit vártunk.
2. alkalommal jöttünk ebbe a csárdába, mert elsőre is tetszett. Kívülről belülről tetszetős, az étlap is remekül néz ki. A húsleves és a fokhagymakrémleves is hibátlan volt, ízlettek nekünk. Én egy érdekes marhahúsos-cheddar sajtos, jalapenyós tésztát választottam. Remek volt ez az...
Régen sokat jártam ide..most újra gyakrabban tudok Ugyanaz a kedves kiszolgálás fogadott,mint akkor amikor rendszeresen jártam! A finom ételekről nem is beszélve!!!! Számomra ugyanaz a hely maradt,ahová szívesen megy az ember,mert családias a légkör,finomak az ételek és tisztaság van!!!!...
Véletlenül vetődtünk a csárdába, először a pincér figyelmessége és hozzáértése ragadott meg. Nyolc fő rendelését jegyzetek nélkül hibátlanul és nagyon gyorsan megkaptuk. Az ételek mindegyike nagyon szépen tálalt, ízletes és bőséges volt.