Átlagos 2012. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tiszaújvárosi Nádas csárda rusztikus oázis a beton rengetegben. Halevő emberek lévén halászlével és halételekkel próbálkoztunk. Jól tettük. A Nádas csárdát nem érintette meg a gasztronómia új hulláma, de nincs ezzel baj. Nem kell mindenki konfitálja a halat vagy vákuum alatt készítse, megesszük, akkor is, ha bő olajban sütik. Márpedig itt főleg azt teszik. Az olaj viszont nem volt avas és le is itatták, miután kivették a sütnivalót a fritőzből, a halak meg frissek voltak. Jó volt itt lenni, azt kaptuk, amit vártunk.
Régen sokat jártam ide..most újra gyakrabban tudok Ugyanaz a kedves kiszolgálás fogadott,mint akkor amikor rendszeresen jártam! A finom ételekről nem is beszélve!!!! Számomra ugyanaz a hely maradt,ahová szívesen megy az ember,mert családias a légkör,finomak az ételek és tisztaság van!!!!...
Véletlenül vetődtünk a csárdába, először a pincér figyelmessége és hozzáértése ragadott meg. Nyolc fő rendelését jegyzetek nélkül hibátlanul és nagyon gyorsan megkaptuk. Az ételek mindegyike nagyon szépen tálalt, ízletes és bőséges volt.
Retro hangulatot idéző étterem, ahol kedves, maximális kiszolgálást és nagyszerű ételeket kaptunk. A szederkényi betyárpecsenyét csak ajánlani tudom mindenkinek.