Kiváló 2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többféle halászlé(mi ebédelni tértünk be)és finom.Ráadásul ajándék mákos gubát(bobájkát)is kaptunk,ami nagyon kedves gesztus volt.A csárda bejáratát egy hejcei fafaragómester-müvész dombormüve disziti,ami egyenesen lenyügöző.Érdemes már csak ezért is betérni.Az étterem maga is nagyon hangulatos,ha jól emlékszem,kalocsai stilusban berendezett,sok himzéssel,népi motivumokkal.Mindenkinek ajánlom figyelmébe,nem fognak csalódni.
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...
A végig gyenge értékelés lehet nem állja meg a helyét, mert részünkről fogyasztás nem volt. ennek ellenére úgy döntöttem, hogy még is leírom amit nem rég itt tapasztaltam. A Szamos vidékén voltunk több napos kiránduláson. Haza felé utunkon megálltunk a csárdánál, hogy meg ebédeljünk. Elég...