Jó 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Utazásainkat az Északi-Középhegységbe úgy igazítjuk, hogy ebédelni be tudjunk térni a Sziget Csárdába. A halászlében még sohasem csalódtunk, rendszeresen ezt fogyasztjuk. Ünnepekkor, grátisz - a tulajdonos hölgy saját készítésű, házias süteményeivel kínálnak meg. Olcsónak éppen nem mondható a hely, de mindig finomakat ettünk. A kalocsai terembe minden alkalommal bekukkantunk, hogy szépségét megcsodáljuk.
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...
A végig gyenge értékelés lehet nem állja meg a helyét, mert részünkről fogyasztás nem volt. ennek ellenére úgy döntöttem, hogy még is leírom amit nem rég itt tapasztaltam. A Szamos vidékén voltunk több napos kiránduláson. Haza felé utunkon megálltunk a csárdánál, hogy meg ebédeljünk. Elég...