Kiváló 2013. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor kirándulásaink során a 35-ös úton haladunk, sohasem hagyjuk ki a Sziget Csárdát. Étlap nélkül rendelünk, mert minden esetben a már szokásunkká vált halászlét és túrós csuszát fogyasztunk. Választásunkat soha nem bánjuk meg, mert az étel minősége és íze mindig kiváló! Az adag olyan bőséges, hogy az meghaladja az egy személyes adagot. Bátran állítom, hogy az országban az egyik legjobb halászlevet itt főzik, a túrós csuszát házi tésztából készítik és ropogósra, rózsa színűre pirítják! Bár az étlapon sok minden szerepel, ezzel a menűvel nem tudunk betelni. Nyáron kellemes a grill terasz, hagyományos népi berendezésű a Matyó terem, de a csúcs a gyönyörűséges Kalocsa terem! Mindenkinek ajánlani tudom!
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...
A végig gyenge értékelés lehet nem állja meg a helyét, mert részünkről fogyasztás nem volt. ennek ellenére úgy döntöttem, hogy még is leírom amit nem rég itt tapasztaltam. A Szamos vidékén voltunk több napos kiránduláson. Haza felé utunkon megálltunk a csárdánál, hogy meg ebédeljünk. Elég...