Fa harangtorony Tivadar

Fa harangtorony TivadarFa harangtorony Tivadar
Fa harangtorony TivadarFa harangtorony Tivadar
7 fotó

Fa harangtorony Tivadar bemutatkozása

A tivadari harangtorony 18 méter magas, fakötésekkel készítették.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Európa Panzió Mátészalka - Napi árak
Európa Panzió Mátészalka
22.500 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ligetalja Termál Hotel Penészlek - Napi árak
Ligetalja Termál Hotel Penészlek
49.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Fa harangtorony Tivadar vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 834 városban járt márFelfedező - 2614 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51579 feltöltött kép
Érdekes 2024. május 7.egyedül járt itt
Érdekes. . . valamikor, amikor idejártunk a Tiszához fürödni Fehérgyarmatról, semmi különösebb érdeklődést nem váltott ki belőlem ez a harangláb. Hát itt volt mindig, na. Valahol itt másztunk át a töltésen, aztán mögötte van az a strand, ami a környéken a legnépszerűbb volt.
Fa harangtorony Tivadar - Külső képFa harangtorony Tivadar - EgyébFa harangtorony Tivadar - Külső képFa harangtorony Tivadar - Külső képFa harangtorony Tivadar - EgyébFa harangtorony Tivadar - Külső kép
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 248 városban járt márFelfedező - 282 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2388 feltöltött kép
Érdekes 2023. április 25.a párjával járt itt
Rögtön a híd lábánál, központi helyen található e szép harangtorony parkosított környezetben. Bronz harangja 140 kilogramm súlyú, Gombos Miklós őrbottyáni harangöntő mester munkája, villamosítását Kapui Gyula taksonyi villamosmérnök végezte. A harang jeles Nemzeti ünnepeinken meg is szólal.
Fa harangtorony Tivadar - Egyéb