Átlagos 2016. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. június 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még a tavasszal mikor erre jártam eldöntöttem, hogy megkóstolóm az itt sütött halak valamelyikét, bevallom nem bántam meg mert jól átsütött nem elrontott halat ettem, a panírrész is ehető! A fogyasztás kint a teraszon vagy a pincerészben történhet, én a teraszon ettem, itt sajnos a beton összetöredezve, és szerintem többnapos száraz levelek szanaszét, sajnos ez itt elég lehangoló! A pincébe nem tudtam lemenni, mivel egyedüli vendég voltam és szerintem nem volt ma nagy forgalom, de a bejáratról néhány képet készítettem. A pince kívülről jó kis helynek néz ki és ilyenkor nyáron kellemesen hűvös! Két személyből állt a kiszolgáló személyzet, az köszönni nem igazán tudtak nekem és mosoly sem jár a vendégnek! Leginkább a mobiltelefonjaikkal voltak elfoglalva! Tisztálkodási lehetőséget itt egyáltalán nem találtam. Összességében egy gyors kajának megfelel, ha nem akarsz a beszélgetni a pincérekkel és nem zavar a közönyük.
Átutazóban voltunk Tokajban és sült halat szerettem volna enni.két halsütőt találtam,az egyik zárva volt ,rajta az eladó tábla.ennyire nem ment az üzlet?így itt vettem hekket keszeget hasábot és csemege ubit elvitelre mivel siettünk.Hazaérve nekiláttunk volna,és ekkor ért a döbbenet.A hekkbe...
Alig vártam hogy szombat legyen mert márciusi tél lévén kinyit végre ez a halsütő! Rábeszéltem a Feleségemet hogy süllőt együnk jó tokaji borral kenyérrel, hasábburgonyával. tartárral, almapaprikával! Nem is tudom mit mondjak!? Valami brutál finom volt! Forró ropogós kívül, belül gyönyörű fehér...
Tokaj belvárosából sétálva láttuk meg a helyet a főút mellett van lépcsőkön jutunk el a kiszolgáló helyiségig. Fapadokra lehet leülni, mikor mi voltunk borfesztivál volt és viszonylag sokan voltak, várni kellett. Addig megnéztük az árakat, itt is mint sok helyen elég drágán mérik a halakat....