Átlagos 2016. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. június 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tokaj belvárosából sétálva láttuk meg a helyet a főút mellett van lépcsőkön jutunk el a kiszolgáló helyiségig. Fapadokra lehet leülni, mikor mi voltunk borfesztivál volt és viszonylag sokan voltak, várni kellett. Addig megnéztük az árakat, itt is mint sok helyen elég drágán mérik a halakat. Kisebb darabot kértünk, így még aránylag megfizethető volt, leöblítettük egy fröccsel. Ízre jó, de ilyen árak mellett elég fapadosan (szó szerint :) ) étkeztünk.
Átutazóban voltunk Tokajban és sült halat szerettem volna enni.két halsütőt találtam,az egyik zárva volt ,rajta az eladó tábla.ennyire nem ment az üzlet?így itt vettem hekket keszeget hasábot és csemege ubit elvitelre mivel siettünk.Hazaérve nekiláttunk volna,és ekkor ért a döbbenet.A hekkbe...
Alig vártam hogy szombat legyen mert márciusi tél lévén kinyit végre ez a halsütő! Rábeszéltem a Feleségemet hogy süllőt együnk jó tokaji borral kenyérrel, hasábburgonyával. tartárral, almapaprikával! Nem is tudom mit mondjak!? Valami brutál finom volt! Forró ropogós kívül, belül gyönyörű fehér...
Még a tavasszal mikor erre jártam eldöntöttem, hogy megkóstolóm az itt sütött halak valamelyikét, bevallom nem bántam meg mert jól átsütött nem elrontott halat ettem, a panírrész is ehető! A fogyasztás kint a teraszon vagy a pincerészben történhet, én a teraszon ettem, itt sajnos a beton...