A Szandi presszóban megállt az idő. Legyen szó berendezésről, törzsközönségről, kiszolgálásról, itt az utóbbi évtizedekben semmi nem változott, az árak sem nagyon. Egy deci iható bor decije száz forint alatt, szóda szinte ingyen. Főznek kávét is, de mi inkább fröccsözünk, ha betérünk.
Szerethető hely ez, őszinte, nem kínál semmi extrát nem is ad semmi extrát. Megvan a kocsmafíling, s az ember pénztárcája nem vékonyodik érzékelhetően. Ételek nincsenek, az ételrovatban az italválasztékot értékeltem. Fotót a belső térről nem készítettem, az alkoholista törzsközönség néha allergiás erre. Arra idő nem volt, hogy leüljek, a pultnál ittam meg a fröccsöt mindkét alkalommal. A többiek (első ízben a barátok, akik ilyen szintű helyre nem jöttek be, második alkalommal a család, ugyanazon oknál fogva) kint vártak.