Kiváló 2016. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. június 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évente kétszer háromszor eszem itt én főleg halászlevet mert azt szerintem igen jól készítik el (Tokajban itt a legfinomabb szerintem)! Maga a hotel a 80-as évek elején épült, valamikor ez volt a Nagyhalászcsárda Tokajban! A belső tér több részre van osztva és a terasz is tágas és megfelelően árnyas! Az ételek tapasztalatom szerint finomak. A lányom ballagása után is itt ettünk a családdal igaz az már három éve volt! Elfértünk kényelmesen, és nem tessékeltek ki minket a kaja elfogyasztása után mint egy ismerős családot egy másik étteremből, mert jön a következő család! A pincér az minden alkalommal kedvesen és mosolyogva üdvözöl. Itt a pincéreken még fehér ing és fekete nadrág van! A tisztaság is megfelelő, de az épület több tartozékán is látszanak már az évek! Aki jót és olcsón akar enni Tokajban annak ajánlani tudom ezt a helyet!
A hely könnyen megközelíthető. Hangulatos, tágas, kerthelyisége is nagy, de bent foglaltunk helyet, mert a kerthelyiség tele volt. A benti helyiség trófeákkal díszített. A pincér udvarias gyors volt. 2 személyes haltálat rendeltünk, pontyfilé, pisztráng és harcsafilé volt rajta kétfajta körettel....
Minden évben megfordulunk itt párszor a férjemmel! A hely tiszta főleg a terasz részét szeretjük,bár a hotel része kicsit divatja múlt de nem ez a lényeg! Az ételek nagyon finomak,kicsit sokat kell rá várni de megéri!árban tökéletes,szerintem nagyon megéri,az adagok pedig nagyok amivel jóllakhat...