A Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj-Hegyalja "fővárosában", a Tisza és a Bodrog folyó, illetve a Tokaji-hegy közötti hangulatos városi korzó mellett található. A Millennium Hotel dolgozói nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek kitűnő ellátására.
A szálloda személyzete a nap 24 órájában elérhető a vendégek számára. A klímával felszerelt szobák kábeltelevízióval, telefonnal és minibárral is rendelkeznek. Akár négylábú kedvencét is magával hozhatja. Autóját leparkolhatja a szálloda ingyenes parkolójában. A szálloda egész területén ingyenesen használható WiFi szolgálja a vendégek kényelmét. A szaunában és a pezsgőfürdőben nyugalmat és kikapcsolódást talál. A borvidék sajátos, vidám hangulatát idéző egyedi kialakítású Millennium Étterem a szálloda földszintjén található. Kínálatában főleg a helyi és tájjellegű ételspecialitások, valamint a Tokaj-Hegyaljai Történelmi Borvidék egyedi borai találhatóak. Minőségi alapszolgáltatásaink mellett a bor-, üzleti, konferencia-, és wellness turizmus integrált egységét szeretnénk nyújtani vendégeinknek. Valamennyi szolgáltatásunknál törekszünk az egyénre szabott rugalmas kiszolgálásra és a szívélyes, barátságos légkör megteremtésére.
Július első szombat délutánján párom rádöbbent hogy utazásra vágyunk, és Tokajt szemelte ki, mivel nagyon szeretjük ezt a várost. Régebben egy másik hotelben voltunk, de telefonon történő érdeklődésünkre kiderült hogy ott teltház van. Párom ekkor a Millenniumi hotelt hívta telefonon, ami nagyon jó választásnak bizonyult.
Kiderült hogy utolsó szabad szoba lévén, jelentősen olcsóbban foglalhattunk, bár mivel 3 ágyas szoba nem volt, kisfiunk pótágyat kapott. A szoba nagyon szépen berendezett, az ágynemű, törölköző megfelelően tiszta. A tévé adás elég szemcsésen jött be, de nem azért utaztunk ennyit hogy az adást nézzük. :) A francia erkély nagyon tetszett, bár a zsalus megoldás inkább érdekes mint praktikus. A pótágy rugós matraca nem volt túl kényelmes kisfiam szerint, de attól függetlenül jót aludt, hiszen éjszaka hatalmas sétát tettünk a városban. Így már a forgalom zaja sem zavart bennünket annyira. Ezt különben is kárpótolja hogy szép a kilátás, hiszen a Tisza és a hajó látványa a nyüzsi nekünk nagyon tetszett. Volt meleg víz a tusolóban, hideg a hűtőben, kell ennél több az utazónak? A reggeli bőséges és finom volt, a kiszolgálás pont megfelelő. Nem ugrált bennünket körbe a személyzet, de kedvesek és segítőkészek voltak ha kellett. Szóval tökéletesre és csodálatosra sikerült a csavargós hétvégénk, és ezt a Millennium hotelnek is köszönhetjük! ! ! :)
Mi csak az étteremben voltunk halászlét akartunk enni. Sok jót nem tudok mondani nem nyerte el a tetszésünket az étterem. Sötét és szűkös valamint nyikorognak a padok. Kedves eladó kisasszony csinos kedves csak feledékeny és figyelmetlen. Nem kérdezte kérünk e inni csak megállt az asztal szélén.
Nos kértünk inni meg rendeltünk halászlét gyerekeknek valami csirkecsíkokat sajtmártással. Jelzem az étterem 10%-os kihasználtsággal működött csak mi voltunk a rendelés időpontjában. Negyedóra elteltével sehol semmi. Kénytelen voltam a pulthoz menni. Meglepetésemre a kisasszony valami könyvet vagy újságot olvasott. Megkérdeztem mi akadálya van hogy az italunkat megkapjuk. Jaj bocsánat-meglepett arc- rögtön viszem:érkezett a válasz. Még 5 perc és jött az étel. Ital sehol. 10 perc múlva étkezés közben hozták az italt. Ott közölték velem ,hogy a rendelt csapolt sör elfogyott és kapok ugyanolyat üvegesben. Igaz csapoltat kértem és korsóval és kaptam üvegeset 0,33-at. Ekkor tudtam semmi egyebet nem fogyasztunk itt tovább. Még egy apróság a halászléhez nem raktak erős paprikát a másik üres asztalról vettem. Fogpiszkálóval szintén így jártam. Az étellel különösebb gond nem volt finom volt. A gyerekek csirkecsíkjai mondjuk elég kevésnek bizonyultak. Fizetésnél pozitívum a szépkártya és a szállás-zseb használat viszont ezt meg is kellene tanítani a felszolgálókkal. Ketten is nehezen hozták össze. Szóval úgy gondolom egy ilyen jó helyen lévő étteremben (közel a konkurencia) több figyelmet kellene fordítani nemcsak a szálló hanem a beeső vendégekre is.