Hát ez nem az

MAG-Ház TolnaMAG-Ház Tolna a térképen

Átlagos 2024. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az igazság az, hogy a neten úgy szerepel ez a hely, mint múzeum. illetve turisztikai látogatóközpont. Elég bonyolult odajutni autóval, azt hiszem egy gimnázium udvarán át kell, miután egy idősgondozó udvarán nem jutottunk át, de megküzdöttünk érte. Meglett. Impozáns, szép, felújított. Sok parkoló van, vele szemben meg egy játszóház. Be is szaladtunk, hogy csókolom, múzeum? Hát ez nem igazán az, de azért csak nézzünk körül, szabad, csak tessék, csak tessék.. Lent van egy nagy hajómodell fából, nyitott, félig épített, jól lehet tanulmányozni a szerkezetét. Az ablakban egy antik sokvitorlás modell is unatkozik. Ez nagyobbik meg inkább vízimalom, van mellette a búza őrlésére alkalmas bemutató darab is. Aztán ezenkívül olyan sok más nincs, van emelet, felmentünk, itt van nagy, kihasználatlan üres tér, nem tudom mi lesz ott, szóval, ez itt egy olyan hely, amire inkább azt mondanám, hogy csak ezért ne gyere ide, annyit nem ér meg.
Fényképek (13)
MAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - BelsőMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - BelsőMAG-Ház Tolna - Külső képMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - EgyébMAG-Ház Tolna - Egyéb
Páfrány Vendégház Szálka - Napi árak
Páfrány Vendégház Szálka
18.349 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös