Montenegrói Gurman Max City Törökbálint

4,3Ételek / Italok
4,7Kiszolgálás
4Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata

Montenegrói Gurman Max City Törökbálint vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
2024. június 21.egyedül járt itt
Néha fellelkesülök az itt leírtakon, nahát, Törökbálinton van egy ilyen jó étterem, hát nézzük. . . zavaros a megtalálhatóság, térkép, rajta a hely, mindenféle cégek, gyártelepek között bolyongok, itt-ott elgazosodottnak tűnik az útmente, lehet, hogy itt a madár se jár. De hát itt van valahol, itt mutatja a térkép. . .
Montenegrói Gurman Max City Törökbálint - Külső képMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - BelsőMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - BelsőMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - BelsőMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - BelsőMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - BelsőMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - Étel/italMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - Étel/italMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - Belső
Még több kép (19 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
2024. június 9.egyedül járt itt
A Montenegroi Gurmannak jártam már a Blaha Lujza téri megszűnt egységében, ami egy egyszerű street food hely volt, jó pljeszkavicával, majd a jelenlegi Indigo helyén működő egységben, ami most a Fröccsteraszon ütött tanyát, de ilyen előkelő dizájnú környezetben, mint amit berendeztek a törökbálinti Max lakberendezési áruházban, még nem.
Montenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - EgyébMontenegrói Gurman Max City Törökbálint - Egyéb
Még több kép (23 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 20 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 105 feltöltött kép
Kiváló 2016. március 29.a párjával járt itt
Nem érti meg az oldal, hogy Törökbálinton is van egy ilyen nevű étterem a Max City-ben. Nem lehet megtalálni rajta és beírni sem lehet. Mi ott voltunk, tehát, azt értékelem. Javaslom bevenni! ! Éhesen, a boltlátogatásoktól fáradtan omlottunk le egy asztalhoz és reménykedtünk egy jó kis ebédben. Felülmúlta az étterem minden várakozásunkat!