A Székely Fogadó Szatmár-megyében Mátészalka és Fehérgyarmat között található, az utolsó magyarországi szállás és tankolási lehetőség Ukrajna és Románia felé. A panzió Tunyogmatolcson a fő út mellett, közvetlen a Holt-Szamos híd lábánál, csodálatos környezetben várja vendégeit.
A fogadóban 12 szobában összesen 29 fő elszállásolására van lehetőség. A szobák klimatizáltak, színes televízióval felszereltek, illetve mindegyikhez tartozik WC és fürdő is. Vendégeink intenzív pihenését segíti elő szaunánk, valamint csónakázási lehetőség a Holt-Szamoson. A stég az udvar határában található. . . Éttermünk valamint különtermeink maximum 180 fős rendezvények, esküvők lebonyolítására kiválóan alkalmas. Dohányzó vendégek részére külön helyiség van biztosítva.
Az esküvőnk utáni véleményünk. A hely esztétikuma,külleme kifogastalan,az ételek finomak. Viszont a felszolgálásal a vendégek 90% -a elégedetlen volt kevesen voltak. Koszos leveses tányérból kellett a káposztát elfogyasztani ami undorító,valamint 1 evőeszköz volt a töltött káposztához,illetve az azt követő frissen sült húsokhoz kötettel.
Nincs koktélos mert mosogat. . . . vagy nehozhat kávét mert a főnök másra utasította. Valamint a durva és arrogáns modort nem hiszem,hogy megengedhet magának egy vendéglátó a vendégekkel szemben. Sajnos ezt tapasztaltuk,holott bizakodva választottuk ezt a helyszint.
Ezen a környéken sajnos kevés az étterem, így örültünk, amikor Pünkösd hétfőn ezt ajánlotta valaki. Számunkra azonban, hogy úgy mondjam, "egyszer használatosnak" bizonyult! Biztosan nem megyünk oda még egyszer! Az egész intézmény kiépítése és az étterem működése is inkább ahhoz látszik igazodni, hogy a hétvégi esküvőket szolgálják ki, abból éljenek meg.
Bár igyekeznek a beeső vendégeket is ellátni, az igyekezet azonban nem elég! Az ételkínálat a szokásos, gyenge átlagos. Ahogy itt főznek, úgy bármely háziasszony képes még gyengébb napjain is! Ehhez képest nem olcsó! De az még hagyján. Ami igazán szemtelenül drága, az a 3,3 decis Heineken sör 550 forintos ára! Ez szerintünk simán pimasz árképzés! És sajnos nem vettük észre az étlapon (ha rajta volt), hogy a számlába 7,5 százalékos szervízdíjat számítanak, így a párom fizetéskor a szokásos 10 százalék körüli borravalót adta. Nem tudom, ki hogy van vele, de én azt tartottam volna korrektnek, ha a pincér felhívja a figyelmünket a szervízdíjra fizetéskor. Nem tette! Bennünk viszont ez az egész ebéd rossz ízt hagyott!
Fizetéskor nem árt a számlát átnézni, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részünk! A számlát a tulaj állította ki, reklamációnkkor ezt letagadta, és a tanuló pincérre fogta... Kb. 25 ezer ft-tal kellett volna többet fizetnünk. Később persze sűrű bocsánatkérés közepette visszakaptuk a pénzt.
Az étterem nem régiben lett átalakítva, mellyel modern, hangulatos, varázslatos környezetté változott, megtartva egyediségét, hagyományos, retró stílusát is. A fiatal generációtól az idősebbekig mindenki kényelemben érezheti magát, ha ezt a helyet választja akár csak egy ebédre vagy a nagy napra, esküvőjére.
Az üzletvezetés profi szinten folyik, a kiszolgálás udvarias. Egyedülálló kilátásban gyönyörködhetünk a Holt Szamos partján. Kiváló hely, ha enni és/vagy pihenni akarsz!
Esküvőn vettem részt a Székely fogadóban. A személyzet kedves volt, az ételek finomak voltak. Különösen tetszett a hely elrendezése, illetve hogy tiszták voltak az illemhelyek. Fontosnak tartom, hogy a mai világban szállás is legyen egy ekkora rendezvény helyszínen. A szobák jó állapotban voltak. Ár-érték aránya az egész helynek megfelelő.
Nem hittem volna, hogy az ország keleti felében ilyen jó minőségű vendéglátó egység van. Három csillagos minősítésű, nagyon jó ár-érték arányú hely. A szállás egyszerű, tiszta, nem kopott, látszik rajta a tulajdonos odafigyelése. a fűtéssel nem spórolnak, a radiátor termosztáttal szabályozható. Nem kell pórfűtést kérni.
A szobákban klíma található, nem kell szenvedni nyáron se. Az ételek háziasak, ízletesek, kérésre a megszokott rutintól eltérő módon is elkészítik azokat. A vártnál nagyobb választékot kínálják, ételből, italból egyaránt.
4731Tunyogmatolcs, Széchenyi út 8.
06 44 359927
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés táncos hely zártkörű rendezvény lehetősége