Keve Étterem Túrkeve

100%
3,5Ételek / Italok
1,5Hangulat
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kumánia Kisújszállás - Disznótoros hétvégék
Hotel Kumánia Kisújszállás
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Helló Tél, helló Tisza-tó!
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
41.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Arcanum Hotel Békéscsaba - Karácsony
Arcanum Hotel Békéscsaba

Keve Étterem Túrkeve vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Gyenge 2024. június 1.egyedül járt itt
Hát, gyalázatos, na. Szóval, az ebédelhetnék tegnap Túrkevén tört rám, nézem a lehetőségeket, ez itt rendesen le van húzva az ittjartamon, a Googleben viszont sokan örvendeznek ide. Inkább kimentem a Hellasba a termálfürdőhöz, de az meg egy poros parkoló oldalán valami sátorponyvával borított elrettentő.
Keve Étterem Túrkeve - Étlap/itallapKeve Étterem Túrkeve - Étlap/itallapKeve Étterem Túrkeve - BelsőKeve Étterem Túrkeve - BelsőKeve Étterem Túrkeve - Étel/italKeve Étterem Túrkeve - Étel/italKeve Étterem Túrkeve - Étel/italKeve Étterem Túrkeve - BelsőKeve Étterem Túrkeve - Étlap/itallapKeve Étterem Túrkeve - MosdóKeve Étterem Túrkeve - MosdóKeve Étterem Túrkeve - MosdóKeve Étterem Túrkeve - Külső képKeve Étterem Túrkeve - Külső kép
Még több kép (11 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt márFelfedező - 18 helyen első értékelőNépszerű író - 44 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Gyenge 2017. szeptember 4.a párjával járt itt
Egy rendezvény okán jártam a városban és az "étteremben". A hely igen szocreál és retro. Itt tényleg megállt az idő, de a szó szoros értelmében. Az első része az épületnek,egy igazi "falusi" kocsma hangulat a söntéssel és kármentővel. Az éttermi rész igen eklektikus berendezéssel bír.