Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve

városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve
Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem TúrkeveFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve
29 fotó

Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve bemutatkozása

Nyitva tartás:K-Cs 9-12, 14-17, Szo 9-12KiállításokTalamasz Lajos emlékkiállítás

3 vendég értékelése alapján

Érdekes
67%
33%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

3 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kumánia Kisújszállás - Disznótoros hétvégék
Hotel Kumánia Kisújszállás
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Helló Tél, helló Tisza-tó!
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
41.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Arcanum Hotel Békéscsaba - Karácsony
Arcanum Hotel Békéscsaba

Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Érdekes 2024. június 2.egyedül járt itt
Úgy kerültem ide, hogy a Finta múzeumba mentem nagy lelkesen, ami valamilyen műszaki, energetikai okokból be volt zárva, az ilyen dolog nem mindig akaszt meg, lelkesen csörtettem át a kerten, amikor az épület másik végéből egy másik férfi jött elő és végül találkoztunk.
Finta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - EgyébFinta Múzeum - Vadász Pál Kiállítóterem Túrkeve - Egyéb
Még több kép (25 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 2 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.