A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Tuzséron van ez a híres-nevezetes pálinkatanya, és hát nem a panziónak van pálinkafőzője, hanem a pálinkafőzőnek panziója. Na, és mi, a volt osztálytársaimmal itt hétvégéztünk október elején. Ittuk is a ház italát, welcome drinknek, kóstolónak kaptunk rendesen, és hát a kerítésen túl ott volt maga a főzde, hát persze, hogy szerét ejtettük, hogy meglátogassuk.
Rengeteg fajta pálinka készül itt, a panziókban a szobák úgy vannak megjelölve, hogy az almafajták a szobanevek, meg a kerítésre is oda vannak téve a táblák az egyes gyümölcsféleségekről. Szabolcsban ugyebár a szilva és az alma a hagyományos, de főznek itt meggyből, birsből, bodzából, barackból, körtéből, szóval mindenből, ami finom és pálinkának feldolgozható, és persze vásárolni is lehet a recepción. A környéken olyan tömény pálinkaszag terjeng, hogy jó, hogy nem lakott településen van, mert az illatától is be lehet rúgni. A folyamatot nem mesélem el, gondolom, akit érdekel, az tudja, a többieket meg minek untassuk, lényeg, hogy ez egy igazi, állandóan dolgozó nagyüzem, és nagyon izgalmas bekukkantani a kulisszái mögé.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.