Pálinka Tanya Tuzsér

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
4Szolgáltatás
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Európa Panzió Mátészalka - Napi árak
Park Hotel Sóstó Nyíregyháza - Kedvezményes ajánlat
Park Hotel Sóstó Nyíregyháza
25.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel

Pálinka Tanya Tuzsér vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2024. október 8.barátokkal járt itt
Fél éve vadásztam alkalmas helyet, ahová az évi szokásos öregember-túrát tervezhettem volna, 20 éve kirándulunk a hajdani érettségiző osztálytársaimmal. Idén a célkörzet ez a vidék lett. Sok szempontot mérlegelve döntöttem a hely mellett, ez egy pálinkafőző manufaktúra vendégháza, és innen jó kiindulási támpont a vidék csodaszép Árpád-kori templomainak megtekintéséhez.
Pálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - EgyébPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - EgyébPálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - EgyébPálinka Tanya Tuzsér - EgyébPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - Külső képPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - SzobákPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - FürdőszobaPálinka Tanya Tuzsér - BelsőPálinka Tanya Tuzsér - Külső kép
Még több kép (27 db) >>