A gyönyörűen, stílusosan felújított épület, amely a kisváros Szent Imre-telep elnevezésű részén áll, ma Szent Imre Panzióként fogadja vendégeit. Egykor zárdaként és iskolaként működött 1924-től. A szegény Iskolanővérek kongregációjának nővérei oktatták, nevelték itt a három tanteremben a falu parasztgyerekeit.
Ezek a termek ma közösségi rendezvények megtartására, illetve a vendégek reggeliztetésére használatosak. A robosztus falak mindössze néhány lakószobát rejtenek, hajdan itt laktak a szerzetes tanítók. Ma ezek a helyiségek saját fürdőszobás szobákká átalakítva alkotják a panzió lakóegységeit, amelyek kényelmesek, légkondicionáltak, a mai kor eszközeivel felszereltek. Mi november és december fordulóján voltunk ott, és a már hűvös időben kifejezetten kellemes meleg volt az épületben. A reggeli első ránézésre talán szerénynek tűnik, de végül is elegendő, ha valaki nem kíván kifejezetten meleg ételeket, villás reggelit. Kiváló szálláshely arra, hogy innen szervezzünk csillagtúrákat a környék megismerésére, vagy például ott létünkkor rajtunk kívül még vadászok laktak a panzióban, nekik is alkalmas pihenőhely. Jobb időben minden bizonnyal a panzió kertje is kellemes pihenési, gyerekeknek játéklehetőséget nyújt.