Korábban egy helyi rendezvényen kóstoltuk kétszemélyes frissensültes tálaikat, azzal meg voltunk elégedve. Ezért döntöttünk úgy, hogy éttermükben étlapról is rendelünk. Szintén frissensültet ettünk, nem tudok semmi extrát mondani az ételről, de párommal együtt teljesen elégedettek voltunk az adaggal és az ízekkel is.
Bőséges mennyiség kulturált zöld és savanyú dekorációval, hibátlan kiszolgálás és kellemes hangulat, tiszta étterem. A választék bőséges, inkább klasszikus. Meglestük a szomszéd asztalok tányérjait is, minden gusztusos volt. Ami kicsit zavart, hogy a kelleténél kissé hangosabban szólt egyszerre a televízió és a rádió is, kérésünkre egyiket kiiktatták :) Az árak teljesen megfelelőek ital és étel terén is, a meleg ellenére megfelelően hűtöttek. Biztosan visszatérünk még, ha utunk arra visz, elégedetten, teli hassal távoztunk!