Jó 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor mi voltunk ott, szerintem még Desszert Szalonnak hívták, most már a magyaroknak nyilván sokkal könnyebben kimondható és megjegyezhető Mihályi Patesserie (ha jól írom) névre hallgat a hely. (A Mihályi Cukrászda biztos túl bonyolult elnevezés lett volna...) Mint sokan írták, a sütemények kiválóak, nekem a Csík Somlói nagyon bejött, feleségem egy újragondolt Dobos torta kreációt evett, az is nagyon jó volt. Két darab süteményt elvitelre is kértünk, így a négy sütemény és két ásványvíz pont egy komplett éttermi ebéd árába került. Kifejezetten az a hely, ahová gyakran visszajárna az ember (annak ellenére, hogy nekünk oda-vissza másfél órás út), de az árképzés miatt nem teszi. Így marad az, hogy a nyári Váci Vigalomra történő látogatásunkkor évente egyszer benézünk. A kiszolgálás is valóban lehetne jobb.
Magyarország egyik úttörő cukrászdája, melyek már a kétezres évek első évtizedében kiemelkedő alapanyagból, magas szintű technológiai tudással, lenyűgöző formatervezéssel megalkotott kreatív süteményeivel a világ élvonalába tartozott. Ha Vácon járok, jellemzően benézek. A parányi beltér...
Az itteni, felsőfokban dicsérő vélemények vezettek bennünket Vácott tett kirándulásunkon a picurka helyiség Mihályiba, remélve, hogy végre megtalálom azt a süteményfélét, amelyre vágyom. Igaz, azt is írták, nyilván mi is tudtuk előre, hogy ez egy drága hely, de azért mégis... A legutóbbi...
A váci illetőségű Mihályi Patisserie évek óta a legjobb cukrászdák között számon tartott, a névadó Mihály László mestercukrász nemzetközi hírnevet szerzett. A korábbi látogatások során már meggyőződhettünk a kiváló minőségű süteményekről, de akkor a kiszolgálás - nem a tulajdonos személyében,...