Átlagos 2013. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. április 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábban többször kóstoltam már Mihályi László süteményeit. A macaronját is és amiről a két héttel ezelőtti látogatásom ellenére is meg vagyok győződve, hogy az országban ő készíti a legjobban. De sajnos a cukrászdájában tett látogatásunk nagyon nagy csalódással zárult. Nagyon sok süteményt kóstoltunk melynek a neveit azért nem tudom leírni mert egy kitalált téma köré csoportosultak és fantázia elnevezést kaptak. Összességében mindegyik minősíthetetlen volt, olyan volt mintha nem frissen készültek volna. Látványra pompás volt de amúgy meg a nagy semmi. Az viszont jó drágán. A macaron nem volt drága de cserében finom sem. A személyzet kedves volt bár néha nem értettük egymást. De a váci Duna-part szép :)
Magyarország egyik úttörő cukrászdája, melyek már a kétezres évek első évtizedében kiemelkedő alapanyagból, magas szintű technológiai tudással, lenyűgöző formatervezéssel megalkotott kreatív süteményeivel a világ élvonalába tartozott. Ha Vácon járok, jellemzően benézek. A parányi beltér...
Az itteni, felsőfokban dicsérő vélemények vezettek bennünket Vácott tett kirándulásunkon a picurka helyiség Mihályiba, remélve, hogy végre megtalálom azt a süteményfélét, amelyre vágyom. Igaz, azt is írták, nyilván mi is tudtuk előre, hogy ez egy drága hely, de azért mégis... A legutóbbi...
A váci illetőségű Mihályi Patisserie évek óta a legjobb cukrászdák között számon tartott, a névadó Mihály László mestercukrász nemzetközi hírnevet szerzett. A korábbi látogatások során már meggyőződhettünk a kiváló minőségű süteményekről, de akkor a kiszolgálás - nem a tulajdonos személyében,...