2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebédünk két erősségét emeltem ki a címben. A sétány őszi színekben pompázik, jól esik üldögélni az étterem teraszán. Meg is fizettetik a látványt, az ételek árát nem indokolja a minőség.
A párom filézett harcsából készült halászlét eszik, szerinte ponty is akadt benne. Én dorozsmai harcsát kérek túrós tésztával. A hal jó, a ragu jellegtelen, elbírt volna kicsivel több fűszert. A tészta viszont elázott, túlfőtt, ami egy kültelki kifőzdében is szégyen.
Két kedves, fiatal pincérnő dolgozik össze, felváltva jönnek az asztalhoz, veszik fel a rendelést, hozzák az ételt, italt, a számlát. A végén kérdezi az egyik, meg voltunk-e elégedve. A férjem gyanújára, miszerint a halászlé vegyes halból készült, azt mondja, lehet. (???) A tányér szélén sorakozó szálkák láttán csak hümmög, az én tányéromon maradt nagy kupac tésztára olyan szomorúan néz, hogy megsajnálom.
Sört iszunk az ebédhez, a párom egy korsó Sopronit, én egy pohár belga meggysört. A számlában ez utóbbiból is egy korsó szerepel. Nem egy nagy tétel, de ez már a sokadik bosszantó apróság. Szóvá tesszük, a hölgy állítja, hogy korsó volt az is. Mutatom a csinos 2,5 decis poharat, ez meggyőzi. Kérdezi, elég-e, ha kézzel javítja a számlát, levonja a különbözetet. Persze, hogy elég. A borravaló sajna elmarad.
A szomszéd asztalnál dicsérik a bélszínt, kifelé menet pedig nagyon guszta göngyölt húst látunk egy vendég tányérján. Lehet, hogy nem halételt kellett volna választanunk a Halászkertben?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Halászkert Étterem további értékelései
2024.08.24
Vác- Duna parti étterem. hétköznap.. Alig voltak igy kedvezően alakult az ebéd. Kint tudunk leülni a teraszon. Gyorsan tudtunk választani- Joghurtos barack krémleves- csészében két kanál volt . Máshol volt nagyobb csésze a levesnek. Másodiknak vaslapos csirkecomb - nagyon ízletes , puha sok...
2024.08.05a párjával
Tipikus régi szocialista időket idéző Felszolgálói magatartást tapasztaltam Alul képzett vendéget nem tisztelő konyhásnénik uralják a teret azt képzelik magukról ,hogy mi vendégek vagyunk értük és nem ők értünk vendégekért , vitatkozik megmagyarázza akkor is ha nincs neki igaza... az ételek...
2024.03.09barátokkal
Nem azt kaptam amit kértem. Brassóit rendeltem, az összeállítás a következő volt. Sült burgonya tetejére 2x átpirított hús rászórva, mely kemény volt. Semmi szósz nem volt alatta. Ezt nem nevezném brassóinak. Jeleztem a pincér hölgynek miután megkérdezte, hogy ízlett? Nem reagált rá. Na, ezt az...
Patak Park Hotel Visegrád
35.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval