2024. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
A váci McDonald's a belvárostól kifelé található déli irányban, azaz Budapest felé, a szomszédságában benzinkút, illetve a főút másik oldalán egy csalódást keltő all you can eat étterem található. Hogy ne maradjunk csalódottak, ezért jött képbe a "Meki". Itt is már az embertelen, automata megoldásokat preferálják, tablet, applikáció, sorszám, online fizetés, csak emberekkel ne kelljen beszélni. Én is az applikáción rendeltem, mivel a gyűjtött pontszámaimat és akciókat vettem igénybe, így a számla végösszege nem releváns. A Big Mac konkrétan nem is került pénzbe, 300 pontért jutottam hozzá az applikációból. Sajnos a szendvics nem volt éppen forró, inkább langyoska. A csirke nuggets falatok viszont tűzforró volt, az egyértelműen frissen készült. Az mondjuk elég idétlen megoldás volt, hogy a pontbeváltást és az akciós menü vásárlást nem lehetett összekötve egy tételben kezelni, hanem két külön vásárlásként lehetett rögzíteni, így az ételem két szálon, akarom mondani, két számon futott. A hely leginkább fiatalok által látogatott, így van ez országszerte.
A kolát telenyomták jéggel, felesleges volt, kikanalaztam a jegeket.
Az átlagos McDonald's szintnél tisztább a vendégtér, a mosdóban nem jártam, azt nem tudom megítélni.
Van McDrive, azaz autós kiszolgálás is. kis játszótér a kinti terasz mellett, valamint ingyenes parkolási lehetőség.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád
32.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval