Útba esett jövet-menet

Mirgitta Cukrászda VácMirgitta Cukrászda Vác a térképen

Átlagos 2024. decemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2024. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Érdekes módon ide minden alkalommal behoz a vakszerencse vagy a térkép, amikor Vácott járok, pedig annyira nem egy különleges hely. Tipikus fősodratú, kicsit retró cukrászda és kávézó a főtér és a templom mögötti kis utcában, a piac közelében.
Bár egy oldalon azt olvastam, hogy itt kapható a legjobb kávé a városban, én ezt a véleményt nem osztom. A kávé átlagos, másutt, több helyen is akad jobb ennél, véleményem szerint.
Az adventi időszakra hangolódva, nemcsak bejgli, de vaníliás kifli, mézeskalács és habkarika is kapható (690/790 Ft 10 dkg), a sütemények, tortaszeletek árai 750-1190 Ft között alakultak, illetve volt egyféle ország torta, az Őrség zöld aranya, az 1390 Ft- ba került. A Rákóczi túrós 950 Ft, tradicionális megjelenésű, ettem már jobbat ebben a műfajban. Helyben normális asztaloknál le lehet ülni, nem bárszékes, nem könyöklős.
Az Isler nem volt jó választás, a tészta száraz, morzsalékos, valódi csokoládé helyett Katica tortabevonó jellegű volt a máz. A macaron 590 Ft-ba került a 4 féle íz közül a karamellás átlagos volt.
Az aprósütemények, amelyeket korábban elvitelre vásároltam (lekváros, ill. csokis paté) szintén középkategóriásak voltak. Ez összességében nálam csak 3 pont.
Megjegyzés: korábban szerintem nem Mirgitta volt a neve, hanem Gombai. Hogy mennyiben más ez a hely, vagy csak névváltoztatás, azt nem tudom megmondani. Fagylalt a nyári időszakban kapható.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Mirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - BelsőMirgitta Cukrászda Vác - Külső képMirgitta Cukrászda Vác - EgyébMirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - Külső képMirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - BelsőMirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - Étel/italMirgitta Cukrászda Vác - Étel/ital
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád