Mar nem egyszer rendeltem toluk. nemreg augusztus 20an egy cukkinis rizottot . a rizs kemeny volt a cukkinit nyersen vagtak ra. felhivtam a fonokot aki anyit mondott hogy a szakacs uzeni egy ilyen fajta rizs ami kemeny marad! a napokban rendeltem egy huslevest! ízetlen ehetetlen volt!!!!!!!!!!!!!!
Vác központjában helyezkedik el az étterem. Többet ad, mint a neve alapján gondoltuk volna. Elegáns belső tér, nagy tisztaság, kellemes hangulat és udvarias személyzet fogadja a látogatót. Az ételek ízletesek, a házi limonádé különlegesen finom. Az árak középkategóriásak.
A személyzet mindent megtesz a vendégért, az esetleges hibát azonnal orvosolják (nem jött ki az összes szódavíz az üvegből, mosolyogva hoztak egy teli üveggel), érdeklődnek, hogy elégedettek voltunk-e mindennel. Én igen. Ajánlom a helyet! :)
Bank - Canossa járás végén találkoztunk a "mesehőssel"; éhesen - fáradtan betértünk, a pincér a kabátokat elvette (! ), a végén visszaadta persze; nejem egy Margarita 32-est rendelt, nekem étlapon kívül egy báránycsülköt ajánlott, ami valami fenséges volt ! A pizza fele megmaradt, hazavittük, másnap gyengéden megmikrózva is finom volt.
Egy hét múlva újra bementünk a városba, ha már bevált, ismét itt ebédeltünk, asszonykám sajtgolyókat ropogós-magvas bundában, én (mint "törzsvendég! ) újabb finomságot kaptam . Tehénpofa barnamártásban, paradicsomos gnocchival. Fenomenális gasztronómiai élmény volt, nem vagyok gourmand, de ez rendkívüli volt ! ! ! Zárónak egy "Dán körtetortát" ajánlottak, isteni ízharmónia ! A szigeten lakunk, de barátainkat is elhozzuk ide, meg persze az unokákat is.
Egy váci kirándulás során megéhezve találtunk rá erre a hangulatos pizzázóra Vác sétáló részén. Nagyon kedves pincérlányok fogadtak minket, a pizzáink hamar elkészültek, nagyon finomak, tartalmasak voltak, olyan pont amilyenre vágytunk! Jó volt kint ülve elfogyasztani, nagyon kényelmesek voltak a székek. Vissza fogunk még térni ide, az biztos!
Egy családi kirándulás alatt tértünk be az étterembe. Ismerős ajánlotta a helyet, ő nagyon dicsérte, ahhoz képest csalódás volt számunkra. Elég flegmán fogadtak, közölték, hogy fél órán belül ne számítsunk ételek felszolgálására, de egy hölgy felszolgáló vette át az asztalunkat.
Minden rendelésünk precízen, pontosan és rövid várakozás után megérkezett. Volt azonban olyan asztal, ahol elmentek a vendégek, mert még étlapot sem vittek hosszú várakozás után az asztalhoz. Az ételek átlagosak voltak. Nem hagyott maradandó élményt bennünk e hely látogatása. Azt lehet mondani, hogy ettünk valamit.