Internetes ajánlás alapján találtam rá erre a kis helyre, amelyet nem is igazán neveznék cukrászdának, hanem inkább egy kis sütöde, egy cukrászüzem, egy műhely, valóban, ahogy magukat is definiálják. Nagyon kedves kiszolgálásban volt itt részem. Sajnos a kínálat már igencsak szolid volt, a zárás előtt nem sokkal érkeztem, s egyébiránt is leginkább megrendelésre dolgoznak, ahogy megtudtam.
A kis családi vállalkozás a Káptalan utcában található, amely a főtérre fut ki. A desszertek itt helyben készülnek a műhelyben. Most az adventi időszakban a bejgli volt a sláger, mint a legtöbb cukrászdában, pékségben, de még az élelmiszer boltokban is. El nem tudtam képzelni, hogy ennyi bejgli fogy itt kis hazánkban, viszont ezek szerint már kevesen állnak neki otthon sütni, igaz, nem is könnyű jól elkészíteni, hogy ne repedjen ki, valószínűleg a többség már üzletben vásárolja meg készen. A bejgliket meg is lehetett kóstolni, mákos és diós volt mutatóban, de volt még korábban gesztenyés is. A normál, adventen kívüli időszakban képviselőfánk (700 Ft), francia krémes, fatörzs, Eclair fánk, gesztenye alagút készül náluk. Ottjártamkor már a bejglin kívül csak Isler, puncs golyó (550 Ft) és macaron volt. Vettem egy pisztáciás macaront (450 Ft), valamint kóstolóba szilvás papucsot hájas tésztából, ez utóbbi mindössze 50 Ft-ba került. Kedves kis hely, ajánlom.