Vác belvárosában a Repeta Bisztró mellett nyitott meg a váci fánkozó, ha jól gondolom, 2017-ben. Kifejezetten a fiatalokat célozza meg ez a hely, melynek fő profilja a töltött fánk (300 Ft), de mellette gofrit (250 Ft + feltétek), többféle shake-et (300 Ft), smoothie-t (500 Ft) is készítenek, valamint egy különlegességgel is találkoztam itt, ez az ún Choco Kebab, ahol a hús helyett 2 féle - fehér és tejcsokoládé - van a rúdnyárson és onnan kell lehasítani a csokidarabokat.
Nem kevesebb, mint 18 féle fánkot árusítottak ottjártamkor. Színes cukormázzal, csokival, apró cukorka szórással vannak bevonva, hagyományos kerek formájúak és töltöttek. Egy banánosat választottam, ennek a tetején szintén csokoládébevonat volt. A berendezés amerikai bar hangulatú, élénk színvilággal, piros öntött műbőrfotelek, világoskék-kék falak. Tiszta amerikai hangulat. Kedves, mosolygós kiszolgálás.