Választhatsz wifis szobát, de ott csak zuhanyzó van. A szobád lehet utcára néző: szó szerint az ablak alatt van az utca forgalma és mivel a szoba a földszinten van, olyan, mintha kint lennél az utcán, mert minden behallatszik. Nézhet a szobád a parkolóra, ekkor le kell engedni a redőnyt, mert mindenki belát, sziintén a földszint miatt. Aztán lehet a szobád olyan fürdőszobás, ahol a lefolyóból visszajön a víz, de lehet olyan is, ahol rendesen csatorna szag van. Arréb húzhatod az ágyad, hogy a konnektorból elérjen a kábel, de akkor egyből vissza is tolod, mert régi halott bogarak és még régebbi porcicák köszönnek rád. Igazából már mindegyik szobát kipróbáltam, de mindegyiknek meg van a maga baja. (10 szoba van kb. összesen)
Az árban van még a reggeli, amely 3 féle szalámi, kenyér vagy zsemle, vaj, lekvár, egy féle sajt és átlagos zabpelyhek. Ha nem tudsz választani mit reggelizz, ne aggódj, mert holnap is ez lesz, sőt holnapután is, sőt jövőre is, ahogy tavaly is volt. Érdekes, hogy mindegyik szoba bejárati ajtaján nyomtatott: nem dohányzó szoba felirat található. Nem egyszerűbb, egy nem dohányzó hotel felirat a bejáratnál? Takarítani, akkor takarítanak, ha kéred, különbeen, akár egy hétig sem. Összességében a hotel bőven elmarad egy 3 csillagos szinttől, de valamiért meg van a maga romantikája és valamiért mindig jól éreztem magam ott. Munka miatt szálltam meg mindig, de nyaralni nem ajánlanám.