Fehérek temploma Vác

Fehérek temploma VácFehérek temploma Vác
Fehérek temploma VácFehérek temploma Vác
12 fotó

Fehérek temploma Vác bemutatkozása

A kívülről barokk, belső kialakítását tekintve inkább rokokó stílusú templom közel 70 évig épült. Nevét a fehér ruhát viselő domonkos rendi szerzetesek után kapta. Bent, ha a főoltár felé szegezzük tekintetünket, a Mária mennybemenetelét ábrázoló kép alatt a törökök elleni csata sikeréért imádkozó V.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád
29.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Évindító Szállásvadászat Esztergomban
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Évindító Szállásvadászat Visegrádon
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
25.968 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Fehérek temploma Vác vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. december 28.csoporttal járt itt
Ugor szokta írni, hogy milyen fura, amikor nincsenek értékelések egy adott nevezetes helyről. Nos, a Fehérek temploma esetében én is csak ezt tudom megismételni, hiszen Vác egyik meghatározó látnivalójáról van szó, amely a város főterén található. Tehát ha valaki Vácott jár, akkor valóban kihagyhatatlan nevezetesség.
Fehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - EgyébFehérek temploma Vác - Egyéb
Még több kép (6 db) >>
Fehérek temploma Vác a térképen