Kihagyhatatlan 2018. augusztus 23.a párjával járt itt
Egyedül álló vadász kiállitás(tulajdonos szerint nem, van nagyobb is de az nem nyilvános( tulajdonos saját magán gyüjteményét bemutatja minden egyes állatot a világ minden pontjáról,kontinensekről sikerült neki begyűjtenie. kilőnie. -volt szerencsénk vele is találkozni,Hunor Hotel,étterem és hozzá tartozó kiállitás is az ő tulajdonába van.
kb 20 perces bemutató,fokuszálva egyes állatok bemutatása ,hanggal is illusztrálva,lenyügözö szinte olyan mintha ott lennénk,hegyoldal felépitve ,nagyon szép kiállítás minden korosztálynak ajánlom kicsiknek ,nagyoknak,vadászoknak. egyes vadászok találkozó helye. Már a belépés előtt megfogja az ember gyönyörű faragott lépcsőn megy ünk fel,különbözö trófeák kiállitva, gyönyörű díszes vadász ajtó szembe,jobbra balra ajtó a vadász lakosztályok ami a hotelhez tartozik. Az egész csodás. A képek magukért beszélnek.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.