Kihagyhatatlan 2016. október 10.barátokkal járt itt
Én vagyok az első aki itt értékeli ezt a szuper fürdőt ! Megérdemli pedig a dicséretet másoktól is,ahogy megtapasztaltuk! A tiszta öltözök,zárható szekrényekkel jó benyomást keltettek már az elején! A fedett fürdőrész tágas és világos! Minden korosztály talál magának megfelelő medencét!
Van egy szabadtéri medence is,ez jó idő esetén igen nagy előny! A termál medencék sok változatos élmény résszel rendelkeznek,sorban mind működött is aminek nagyon örültünk! A víz kellemes volt és tiszta ottlétünkkor! A wellness kedvelők is találhatnak maguknak tetszés szerinti "gyógymódot"! Jól éreztük magunkat, ha tehetjük máskor is szívesen felkeressük ezt a szép fürdőt !