Jó 2023. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. július 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ismerős ajánlására mentünk hozzájuk. Nagyon szép helyen, nyugodt környezetben található. Érkezésük pillanatától kezdve kedvesen és udvariasan kommunikáltak velünk. Nyári melegben árnyékos hangulatos teraszon kaptunk helyet. Szokásos módon vették fel a rendelést, az italokat pár percen belül ki is hozták. Az ételek lassabban, egyesével érkeztek. Picit furán éreztem magam, mert én kaptam először a vadas marhát zsemlegombóccal. Percekig vártam,hogy a család többi tagjának is kihozzák az ebédet. Aztán elkezdtem enni, akkor jött a többi. Fiam szereti a halászlevet. Két kanál után szólt, hogy ez keserű. Megkóstoltam, tényleg az volt. Aztán feleségemet is megkértem, mert azt hittem bennünk a hiba. Ő is keserűnek találta. Az én vadasom nagyon finom volt, egyedül a mennyiséggel volt problémám. Kb 15 dkg hús, egy közepes méretű gombóccal 4.890.- Nem vagyok sóher, de ennyiért legalább a dupláját vártam! Képet mellékeltem. Éhes maradtam. Gyerekem is. Egyedül feleségem lakott jól a Dörgicsei kecskesajttal, ami szintén finom volt. A halászlé problémát jeleztük, korrektül vették az adást, nem kellett kifizetni. Éhségünk csillapítása érdekében vettünk tőlük két pogácsát, majd azokkal távoztunk. Előző nap egy Balaton parti étteremben ugyanennyit fizettünk, (15 ezer) viszont jól is laktunk.
Nagyon hangulatos hely egy kis Balaton felvidéki faluban.Finom ételek , kedves kiszolgálás,korrekt árak . Ha erre jársz ne hagyd ki ! A finom ételek mellé " csend , béke és nyugalom. Foglalni erősen ajanlott