Mi a párommal tegnap jártunk itt. Nagyon tetszett nekünk is! Gyönyörű kilátás,a kiszolgálás tökéletes, az árak megfelelőek, az étel mennyisége tisztességes és igényesen van tálalva. Itt kértem meg barátnőm kezét. 1 pohár pezsgőbe szerettem volna kihozatni az eljegyzési gyűrűt,de sajnos ezt nem tudták megoldani.
A főnökasszony kreativitásának köszönhetően áthidalták ezt a problémát. Így a siker és meglepetés tökéletes volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! És még egyszer szeretném megköszönni a főnökasszonynak és a pincéreknek a segítséget!
Rendszeresen visszajarunk a megbizhato minoseg es hangulat miatt. Magyaros a kinalat, az etelek igenyesen es izletesen vannak elkeszitve. A kiszolgalas mindig kifogastalan volt. A kilatas fantasztikus. Egyetlen negativ eszrevetel, hogy az etlapot varialhatnak, mert mar unjuk kisse...
Nagy társasággal ültünk be ide ebédelni, és nem bántuk meg. Tulajdonképpen standard balatoni csárda, ami az árakat és a kínálatot illeti, viszont minden finom volt, és tisztességes adag. Én paprikás csirkát rendeltem galuskával, nem spórolták ki belőle a húst, nem csak csontos darabokat, pl. szárnyat kaptam, mint némely helyen szokás.
A kiszolgálás jó volt, csak kicsit lassabb az átlagnál, de mivel nagy társaság voltunk, ez még megbocsátható keretek közt maradt. Ami kimondottan elnyerte a tetszésünket, az a csodás panoráma, ami a teraszról tárult elénk. Gyönyörű helyre épült az étterem, egész ebéd alatt élvezhettük a kilátást.