Laci Pince Csárda Vászoly

4,5Kiszolgálás
4,8Hangulat
4,5Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Huszár Vendégház Örvényes - Napi árak
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Laci Pince Csárda Vászoly vélemények

Kiváló 2014. augusztus 26. járt itt
Mi a párommal tegnap jártunk itt. Nagyon tetszett nekünk is! Gyönyörű kilátás,a kiszolgálás tökéletes, az árak megfelelőek, az étel mennyisége tisztességes és igényesen van tálalva. Itt kértem meg barátnőm kezét. 1 pohár pezsgőbe szerettem volna kihozatni az eljegyzési gyűrűt,de sajnos ezt nem tudták megoldani.
Kiváló 2014. július 2.családjával járt itt
Rendszeresen visszajarunk a megbizhato minoseg es hangulat miatt. Magyaros a kinalat, az etelek igenyesen es izletesen vannak elkeszitve. A kiszolgalas mindig kifogastalan volt. A kilatas fantasztikus.
Egyetlen negativ eszrevetel, hogy az etlapot varialhatnak, mert mar unjuk kisse...
2013. július 13., csoporttal járt itt
Nagy társasággal ültünk be ide ebédelni, és nem bántuk meg. Tulajdonképpen standard balatoni csárda, ami az árakat és a kínálatot illeti, viszont minden finom volt, és tisztességes adag. Én paprikás csirkát rendeltem galuskával, nem spórolták ki belőle a húst, nem csak csontos darabokat, pl. szárnyat kaptam, mint némely helyen szokás.