Ez a hely draga, es szornyu. Ket besavanyodott uborka all a pultban, ha valaki ennyire utalja amit csinal, az kotogessen inkabb otthon. Az etel tocsog a zsirban, keves, dragan es raadasul nyers. Senkinek sem ajanlom!egyetek mashol de ne itt!
Valószínű, ahogy az előző véleményeket olvastam, nekem szerencsém volt! Rántott csirkemellet kértem, nagyon finom volt! 3 nagy darabot kaptam a kiírt 2 helyett! Hozzá 2 dl bort kértem, az is jó volt! Nem is kellett sokat várni, pedig rengetegen voltak! Már máskor is ettünk itt, akkor sem volt gondom!
Családdal mentünk ebédelni az adott étterembe. Lángos,Rántott sajt,halászlé volt a rendelés. A halászlét emelném ki a történetben mert megjelenésében sem volt bizalom gerjesztő,de a benne lévő büdös hal vitte a pálmát. A többi étel végül is ehető volt a mirelit ízt leszámítva illetve az ipari reszelt sajtot a lángos tetején.
A Sakáltanya nevű partmenti gyorsétteremben egy hamburgert (650 FT) rendeltünk, ami nagyon retro volt, értsd alatta, hogy azonosíthatatlan ipari húspogácsa volt benne, aminek köze nem volt a normális marhahúspogácsához, vagy ha volt is köze, akkor az nagyon távoli mondjuk 2-3 %.
Jóbarátom, akivel elosztottuk egy a gyászos produkciót, azt mondta, hogy ilyen rosszat még nem evett ebben a műfajban, vélhetően az is közrejátszik ebben, hogy fiatalabb nálam 12 évvel. Jómagam a kilencvenes évek elején ennél még rosszabbakat is ettem, ami nem akadályoz meg abban, hogy a méltó 2 pontot adjam a helynek. Vélhető, hogy ha mást kérünk, mondjuk pacalpörköltet (1200 ft), babgulyást (1000ft) vagy sült keszeget, akkor jobb osztályzatot adtunk volna, de hát ilyen az élet… Tisztességes hamburgert kell csinálni, különben az embert lepontozzák.