Óriásit csalódtam a 3 csillagos hotelben! ! ! Ahogy már előttem is jelezték, a medencevíz, a jakuzzi hideg volt, a szoba koszos, a lepedőm szakadt, és megkockáztatom, hogy nálam is volt ágyi poloska! ! !
Az ablakon a redőny rossz volt, így a kis tetőtéri szoba nagyon meleg, a recepciós hölgy-az egyik egy fiatal, erősebb testalkatú, szemüveges-,igen arrogáns, ilyen ember ne menjen el ilyen helyre dolgozni, aki csak mindenre azt mondta, hogy ő csak egy alkalmazott! ! ! A reggeli , szerintem túlárazva volt, svédasztalosnak igény szerény volt, én inkább angol kontinentálisnak nevezném! ! ! Napozóágyak száma kb. 5-6 db volt, a hatalmas kertben sokkal több sportolási lehetőséget kellene, ill. a gyerekeknek játszótér. Saját stéggel hirdetik, de ez nem igaz! Összességében nem 3 csillagos, nyugodtan le lehetz venni egy csillagot! ! ! Nem értem , hogy az üzemeltetőnek nem érdeke, hogy a vendégek megelégedetten távozzanak, és ne csalódottan, rossz szájízzel? ! Nem ajánlom senkinek, mert nem úgy van, mint ahogy azt feltüntetik a honlapon, és akkor kevés szolgáltatás drága árazással! ! !
Párommal foglaltunk szobát 4 nap 3 éjre reggelivel. Barátaink később csatlakoztak hozzánk, így baráti társasággal voltunk. Hamarabb érkeztünk meg a szálláshelyre mint délután 2 óra, a csomagjainkat a recepción leadhattuk, de nem tudtuk hamarabb elfoglalni a szobát. A takarítás azért hagyott némi kívánni valót. . .
A bútorok leportalanítása nem történt meg. A szoba igazi retró hangulatot áraszt. Régies a bútorzat, pici tv, a redőny se fel,se le nem ment, a szúnyogháló lyukas, sötétítő függöny meg nem ott volt ahol lennie kellett volna. Szóval akit zavar a fény vigyen inkább szemfedőt. Az ágy nyikorog. A wc ülőke el volt törve, ahogy a mosdócsap is meg volt repedve. Klíma nincs. A szoba bennem kórház érzetet keltett a sok fehér színnel, nem csak a fal hanem a bútorok is. A reggeli svédasztalos,de elég gyér a felhozatal (szinte semmi péksütemény) és a minősége is némelynek. A narancsital vizezett volt. Az ételek feltöltése lassan ment. Kicsit egyhangú is volt. Az elhelyezkedése kíváló a hotelnak, egyből ott van a Velencei-tó. Szolgáltatásként van benti medence, kb. 23-26 fokosnak van kiírva, több biztos nem is volt a hőfoka. Egy jakuzzi és egy szauna is. Mindkettő bekapcsolását kérni kell. Ami csurom vizesen nem olyan jó móka. Viszont pozitív még hogy ingyen lehet csocsózni és billiárdozni is, valamint az asztalitenisz is fedett helyen található. Igazából nem tudom eldönteni,hogy ajánljam-e vagy sem, mert ahhoz képest hogy vízparti jó pár szolgáltatással, ár-érték arányban nem is annyira iszonyatosan drága. Viszont jártam már több 3 csillagos szálláshelyen is és azért volt köztük jobb is mint a Juventus Hotel. Ha egy kicsit újítanának a szobákon akkor nem nagyon lehetne belekötni.
2017. december végén töltöttünk el 2 éjszakát a szállodában. A szoba kényelmes, a személyzet udvarias,a tisztaság rendben, a reggeli is elfogadható volt. DE: wellness miatt mentünk ebbe a hotelbe, ami azt jelenti, hogy van bent az úszómedence 25-27 fokos, jakucci és szauna. Mindezek közül csak a szauna volt rendben!
A Hotel elhelyezkedése kiváló. A személyzet és a kaja rendben van. A szobák felszereltsége és állapota viszont hagy némi kívánni valót maga után. Nem tévézni megyünk egy hotelbe, de azért a egy 26 cm-s ezeréves TV-t ne tegyünk már be. Inkább ne legyen semmi. Augusztusi nyár, telt ház, legyen elég napozó, ha már a terület adott, hogy kihasználhassuk.
Ha nincs, akkor a vendég átmegy a közeli korzóra és ott fog fogyasztani, nem a hotelben. Szóval kicsit kellene változtatni és akkor sokkal jobb értékelések születnének.
Egy éjszakát töltöttünk ott Reggelre a testem tele volt csípésekkel!!!!derekam,lábam,karom,szememnél ÁGYI POLOSKA!!!!!!! reggelinél háromszor (!!!)kértem tejet,mire nagy kegyesen kaptam(csak egy két decit kértem) kérni kellett virslit,tojást,sajtot..
Egy 32 fős csappattal érkeztünk a hotelbe, eltölteni aktív pihenéssel egy hétvégét. Csoportunk a mozgást, tornát kedvelő hölgyekből alakult. Itt elérhető volt számunkra mindaz, amire szükségünk volt ehhez. A beltéri edzésekhez biztosítottak egy nagy termet. Amikor pedig kedvünk úgy tartotta, a gyepre telepedtünk le és végeztük a gyakorlatokat.
A beltéri medencében nagyszerű vízi vetélkedőt szerveztünk. Aki pedig elfáradt napozhatott, élvezhette a pezsgőfürdőt vagy úszhatott egyet. Készségesen megszervezték a kerékpárok kölcsönzését is a tavat körbekerülő bicikli túrához. A homokos velencei tavi beach pedig egy karnyújtásnyira helyezkedik el innen. A svédasztalos vacsora ízvilága felejthetetlen élvezettel töltött el bennünket. A mascarpones csőben sült zöldségük mennyei! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A családommal is szeretnék majd ellátogatni ide.
Esküvő és csapatépítés Unokahúgom esküvőjén, majd a munkatársaimmal csapatépítő tréningen voltam a Hotel Juventusban. Családias, kedves kiszolgálásban volt részünk. Az ételek változatosak és finomak voltak. Az egész Hotel ragyog a tisztaságtól. Esténként jól esett úszni, pezsgő-fürdőzni.
Amikor megérkeztünk a szobánk már készen állt a fogadásunkra. Nem tudom mikortól, mert minden pókhálós és poros volt. Gondoltuk, hogy a bárban iszunk egy kávét felfrissítés gyanánt. A kiszolgálás nem a legkedvesebb volt. Ezt azért nem ragozom tovább, mert mindenkinek lehet rossz napja.
Az én gyanúm is beigazolódott akkor, amikor ugyanez az úr többször is kiszolgált az ottlétünk alatt és a rossz szájízünk vele kapcsolatban elmúlt. A személyzet többi tagja negyon lelkes, kedves, és lesi minden kívánságát a vendégeknek. A programokat úgy szervezik, hogy lehetőleg összefogják a vendégeket, esélyt nem adva arra, hogy a Balaton partján találják meg ha eltéved. Ez kimondottan tetszett. Az ételek minősége kiváló volt. Egy napon több vendég is eltávozott, így egy estére alig maradtunk a szállodában. Ezt a vacsoránál észre sem vettük. Nem toltak elénk menüvacsorát, hanem úgy bántak velünk, mintha full lenne a Hotel. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és bátran ajánljuk másoknak is.