Minden nagyon jó volt. A személyzet nagyon tapasztalt, fiatalos, barátságos és segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak voltak, a reggeli pedig nagyon bőséges, a capuccino remek. A wellness és a squash is nagyon tetszett Nekünk. Ajánljuk ismerőseinknek is jó szívvel.
Először voltunk, de nem utoljára! Kellemes benyomást tett ránk a hely és a környék is, biztosan ellátogatunk ide nyáron is! A személyzet nagyon segítőkész, külön kiemelnénk az étterem vezetőnőjét, aki végtelenül kedves és kiváló vendéglátó, nálunk Ő kapja a "csillagos ötös" kategóriát!
A férjemmel és a fiunk családjával (két 10 éves iker kislánnyal) töltöttünk el a hotelben 3 éjszakát. Kellemes családias légkör fogadott bennünket, kedves személyzettel és előzékeny kiszolgálással.
Nem tudunk semmi negatívumot felhozni, mint ahogy a csillaggal jelzett értékelésünk is mutatja teljes mértékig elégedettek voltunk, nagyon kellemesen töltöttük a napjainkat, csak ajánlani tudjuk másoknak is, akik a csendesebb kikapcsolódásra vágynak.
A személyzet figyelmes, segítőkész volt. Tetszett a Hotel eredeti építészeti kialakítása, valamint a sok kisebb esztétikai ötlet, melyet iparművészeti tárgyakkal, ötletes feliratokkal és díszített motívumokkal értek el. Viszonylag kis területen meglehetősen sok funkció került kialakításra, mégsem éreztem zsúfoltnak.
Az étterem hangulatos kialakítása mellett az ételek ízletessége, a felszolgálók figyelmessége kiemelendő. A wellness-részleg kellemes felfrissülést nyújtott, talán csak a meleg ülőfürdő kényelmetlen - és kapaszkodó híján kissé balesetveszélyes - keskeny lépcsője említendő meg negatívumként. A tetőtéri szobánk kényelmes és tiszta volt, a ferde tetősík miatt a belső ágy megközelítése lehajolva lehetséges ez kényelmetlen. A fekhely kényelmes volt. Összességében kellemes, pihentető napokat töltöttünk itt. Jó szívvel gondolunk a személyzet valamennyi tagjára, akik őszintén igyekeztek abban, hogy jól érezzük magunkat az ottlétünk alatt.
Csodálatos 3 napot töltöttünk a szállodában. Nagyon kedves volt a személyzet. Az étkezés során nagyon finom és változatos volt az étel. A Szilveszter este remekül volt megszervezve,mivel családias hangulatot teremtett a személyzet. Éjfélkor a koccintás után remek nagyon jó ötletnek bizonyult,hogy mindenki felírhatta kívánságát egy kis cetlire és lufival elengedhette.
A wellnes részleg szuper,a szaunák valóban a kikapcsolódást szolgálták. Kár,hogy a szálloda egy kicsit távol esik a vasútállomástól. De a recepción keresztül ezt is sikerült megoldani. Másoknak is szívesen ajánlom.
A lift a fél emeletről indul! ? Nem lehet a függönytől kinyitni az ablakot. Nincs föltéve a zuhanyozóban kapaszkodó, a tusfürdőnek is kéne egy tartó. A fönti pezsgőfürdőt fiatal 2 méteres atlétáknak vették. Mi nem tudtunk volna sem bele sem kimászni. A lenti kismedencéhez nagyon kicsi lépcsősor vezet persze kapaszkodó nincs. Ha valakit baleset ér fogadjon ügyvédet! !
Párommal kettesben töltöttünk itt együtt egy szuper hétvégét! A hotel és a szoba szép tiszta! A személyzet aranyos, kedves, segítő kész. A recepciós úriember végigvezetett minket a hotelben megérkezésünkkor, ami nagyon szimpatikus gesztus! Első este grillvacsorával készültek a medence mellett ami isteni finom volt, remek hangulattal!
Másnap a vacsora már nem sült el ilyen jól, én hamburgert rendeltem ami kiábrándítóan rossz volt, csatolok is róla képet! A reggelinél kevés a választék, de azért jól lehet lakni! A wellness részleg szuper! Kicsit talán zavaró, hogy az étteremhez a szaunákon keresztül kell átmenni, így nem éreztem magam olyan jól fürdő ruhában, kicsit "átjáró ház" érzésem volt, nem valami intim hely! Kocsival kb. 5 percre van a part, ami szerintem belefér! Induláskor megkaptuk a számlát a fgyasztásról, amin kicsit elcsodálkoztunk; egy kancsó limonádé (1L) 1500. - forintba került! Mindent összevetve kellemes hely, mindenképp szeretnénk visszamenni a kedvesemmel!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt más párokkal együtt. Minden szolgáltatást kipróbáltunk. Tisztaság, rend jellemzi a hotelt. A személyzet kedves és segítőkész. Semmiből nem szenvedtünk hiányt. Az árak kicsit magasak. A football biliárd kedvencünk volt. A finn szauna is jó volt, csak nehéz volt fel fűteni 70 fok fölé nem nagyon akart menni.
Nagyon családias és meghitt szilvesztert töltöttünk a Kavicsban. Szuper wellness és személyzet. Teljes pihenés mert nincs sok szoba ezért nagyon családias. Nem kellett a wellnessben semmire várni, mert nem volt tömeg. Kiváló helyszín, aki közvetlen, barátságos embereket és környezetet keres sok törődéssel.