Kimagasló színvonalú hotel!

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

Kiváló 2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 23.
Három éjszakát töltöttünk a hotelben és kicsit tartottunk tőle a számunkra szokatlan mérete miatt. Pénteken, szombaton már közel négyszáz vendég volt, ha jó információt kaptunk.
Hamar beláttuk, hogy ez egyáltalán nem volt zavaró, ugyanis minden hibátlanul szervezetten működött, recepció, parkolás, extra szolgáltatások igénybe vétele, étkezés.
Utóbbiról külön is elmondjuk, hogy a kategóriájában is kiemelkedő színvonalú a választékot, az ízeket, a változatosságot, az átgondoltságot illetően is.
Nagyon szeretnénk visszatérni!
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2024.07.23gyerekekkel
Elsősorban kisgyerekeseknek ajánlom, szuper gyerekprogramok, és a csúszdák verhetetlenek! Ide minden évbe el kell jönnünk csúszni! A medencék is kiválóak, éppen jó a hőmérséklete mindnek, kora reggel és estefelé szinte egyedül lehet élvezni a wellnesst! A kilátás pazar, a szobák kényelmesek. Az...
2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi karácsony
Vital Hotel Nautis Gárdony