Barátunk hívott be minket ide kávézni, sütizni. Diabetikus torták is voltak, a választásom a szedresre esett. A kávé nagyon finom volt, jó erős, ahogy szeretem, és ahogy jobb helyeken illik, kis pohár szóda is mellé. Ők is vidáman eszegették a tortáikat, de nagyon nehezen választották ki a hatalmas választékból. Szép, kulturált, kellemes hely.
Nagyon csábító sütemények széles választéka, korrekt áron. Több cukormentes sütemény is választható, fagyiból már kevesebb a mentes. A hasonló kategóriájú cukrászdákhoz képest jóval barátibb a számla összege, mégha a kiszolgálás nem kifejezetten barátságos. A mosdóban sok minden automatizált és tiszta.
Változatlanul zavarba ejtő, bőséges választék finom süteményekből, pogácsákból. A sok vásárló miatt a kiszolgálás kicsit zavaros. Amit fogyasztottunk, finom és friss volt. Az árakkal sem szálltak el. Ajánlom mindenkinek!
Zavarba ejtően nagy választékuk van! Az ember azt sem tudja, hova forduljon, mit kóstoljon meg inkább. Rengeteg pogácsa, torták, aprósütemények, cukrászkészítmények. És mindez nagyon kedvező áron. Ezért aztán 2 - 2 sütemény helyben fogyasztása mellett még csomagoltattam is. A nagy lelkesedés viszont kicsit alábbhagyott.
A sütemények, torták nagyok, gusztusosak, az ízük viszont átlagos, alig érezhető különbséggel. Dominál az édes krém, ami talán valami növény-származék lehet. Persze, van akinek ez jön be. A helység jó, tágas, tiszta, a terasz is, ahol hüvösebb időben takarók állnak rendelkezésre.
Még soha nem jártam ebben a csodás cukrászdában. Rengeteg torta, sütemény,egyéb finomságok, fagylaltok garmadája. Az árak nagyon jók a hasonló színvonalú cukrászdákat összehasonlítva. A belső tere is szép tágas és a terasza is nagy. Sokan voltak, de a kiszolgálók gyorsak, ügyesek. A gyümölcs rízs tömve volt gyümölccsel, ahogy még sehol nem ettem ilyet.
Sziasztok a mai nap bejártam egy kis sütemènyèrt mert azt hallottam nagyon finomak. Viszont a kiszolgálás egyenlő a nullával. Kèrtem 8 krèmest 2 zserbót 17 perc alatt kaptam meg, de viszont ez idő alatt azt láttam hogy az ott dolgozók nincsenek kèpbe a dolgokkal mert a helysèg az telt meg vendèggel ès a kiszolgálás még nem halatt sokan fel voltak háborodva. Üdv
Nagyon drága, és egy ízűek a sütemények. Sajnos borzasztóan elszálltak az árakkal.Pesten olcsobbak a cukrászdák. Akár 700 ft is van egy szelet süti. A fagyi finom. A kiszolgálás jó. A hely ténylegesen szép. De azért nem kellene ennyire lehúzni a népet. Ha egy 4 fős család fagyizik akkor igen csak ott hadja a gatyáját is.
Családdal mentünk a cukrászdába, nagyon meglepődtem, micsoda választék van. Annyiféle sütemény és édesség van, hogy alig bírtam választani. A fagylalt is nagyon finom, a pogácsák is, tényleg nem lehet csalódni semelyikben sem. A kiszolgálás gyors és profi. Ami nem tetszett, az a hely "nagysága". Túl nagy a tér, amolyan bevásárlócsarnokos érzésem volt, semmi hangulata.
Ha Budapestről érkezik az ember, a település elején találja meg a Gombai Cukrászdát, ahova érdemes betérni. Nagy választék és meglepően barátságos árak. Kiemelem a pogácsa választékot: legalább 8-10 féle és frissen sült. A sütemények frissek,finomak és nálam a "krémes-teszt" alapján is dobogós a cuki.
Láthatóan a veresegyháziak is kedvelik, nagyon sokan visznek el tortákat, tortaszeleteket. Ha erre járunk, mindig elcsábulunk.